U trendu

Vanesa Brajant: Zabavite se u raju dok se jednog dana ne sretnemo (video)

Porodica, prijatelji, kolege i poštovaoci oprostili su se od legendarnog NBA košarkaša Kobija Brajanta i njegove ćerke (13) i još sedmoro ljudi koji su poginuli u helkopterskoj nesreći, na komemorativnom skupu pod nazivom „Proslava života“ u Los Anđelesu.

„Hvala vam što ste došli ovde. Ljubav i podrška iz celog sveta su bili tako ohrabrujući. Hvala za molitive“, rekla je udovica Vanesa Brajant, u emotivnom govoru o svom pokojnom suprugu i ćerci, objavio je Rojters.

Navela je da su Kobi i Đijana bili veoma slični, a u nekoliko navrata tokom potresnog govora je zastajala i jedva uspevala da zaustavi suze.

„Bio je moj. Bio je moje sve“, rekla je ona o Kobiju.

Govor je završila rečima: „Zabavite se u raju dok se jednog dana ne sretnemo ponovo. Volim vas i nedostajete mi“.

Komemoraciji u Stejpls centru su prisustovale košarkaške legende Majkl Džordan, Medžik Džonson, Šekil O’Nil i mnoge druge poznate i obične ličnosti, a pevala je Bijonse.

Kako je ranije danas preneo AP, Vanesa Brajant je podnela je tužbu protiv vlasnika helikoptera, u čijem padu su prošlog meseca poginuli Brajant, njihova 13-godišnja ćerka Đijana i još sedam osoba.

U tužbi navela da je pilot postupio nemarno i neodgovorno, jer je 26. januara, kada se dogodila nesreća, odlučio da leti u nepovoljnim vremenskim uslovima umesto da je odustao od leta.

Pilot Ara Zobajan takođe je poginuo u nesreći, kao i svih osmoro putnika u helikopteru.

Tanjug

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar