U trendu

Vijesti: Posle Medenice uhapošeno još nekoliko osoba

PODGORICA – Tokom noći i jutra u Crnoj Gori je uhapšeno više osoba, javljaju Vijesti navodeći da je to nastavak akcije posle hapšenja predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice.

Među uhapšenima se nalaze pripadnici Uprave carina i policije, kao i Milorad Medenica nekadašnji član obezbeđenja bivše predsednice Vrhovnog suda.

On je uhapšen sinoć po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), javlja list na svom sajtu.

Kako se navodi, pripadnici Sektora za borbu protiv kriminala tokom noci i jutra, u nastavku akcije koja je zapocela prekisinoc hapšenjem Vesne Medenice uhapsili su više osoba zbog sumnje da su pripadnici krimanalne grupe ili da su obavljali odredJene kriminalne aktivnosti za tu kriminalnu organizaciju.

MedJu uhapšenima je i jedna špediterka.

Iz Uprave policije(UP) „Vijestima“ je receno da su svi uhapšeni povezani sa policajcem Darkom Lalovićem i Milošem Medenicom, sinom uhapšene predsednice Vrhovnog suda.

Prema istim informacijama, dokazi o njihovom ucešću u krivicnim delima takode su dostavljeni putem medunarodne pravne pomoci.

Kako Televizija Vijesti saznaje, akcija hapšenja je izvedena u više crnogorskih gradova, medu kojima Podgorica, Budva i Bar, ali i da se medu uhapšenima nalaze pripadnici Uprave carina i policije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar