U trendu

Za Trampa će raditi prava seks bomba: Ova crnokosa lepotica imaće važnu funkciju

Portparol Bele kuće Šon Spajser nije se pokazao kao uspešan i sada mu preti smena. Navodno bi trebalo da ga zameni Kimberli Gilfojl (48).

Kimberli Gilfojl trenutno radi kao voditeljka na Foks Njuzu. To je televizijska kuća koja je tokom kampanje jasno stala uz Donalda Trampa. Foks Njuz i dalje podržava Trampa pa ne čudi da bi Gilfojl mogla da zameni Spajsera.

– Ja sam patriota i bila bi mi čast da služim zemlji – rekla je Gilfojl i dodala da je posao koji Spajser obavlja nazvala „fascinantnim i izazovnim’.

Ona je nedavno rekla i da „ako želite da budete uspešni i komunicirate sa predsednikom Trampom, morate da budete osoba u čijem društvu on želi da provede vreme“. Voditeljka poznaje porodicu Tramp već više od deset godina, a upoznali su se na humanitarnoj akciji u Njujorku 2004. godine.

Gilfojl je pre rada u medijima bila advokat i tužilac u Los Anđelesu i San Francisku, gde je rođena. Majka joj je poreklom iz Portorika, a otac iz Irske. Osim što se bavila pravom, Kimberli je bila i manekenka. Pozirala je za nekoliko magazina, najčešće u onimi specijalizovanim za venčanje. U Njujork se preselila 2004. godine i tamo je dobila prvi posao na televiziji. Na Foks Njuz je prešla 2006. godine, a od 2017. je voditeljka emisije „The Five“.

Ona se već ranije spominjala kao mogući portparol Bele kuće, ali je posao ipak dobio Spajser. Gilfojl je potvrdila da pregovara sa Belom kućom, ali niko iz Trampovog tima nije potvrdio da će Spajser biti otpušten, piše Daily Mail.

Ipak, primećeno je da ga nema na konferencijama za medije i to baš u jeku afera koje „tresu“ Belu kuću. Tramp je navodno nezadovoljan radom tima svog portparola. Navodno je nezadovoljstvo eskaliralo nakon što je otpušten Džejms Komi i zbog načina na koji je taj događaj portparol Bele kuće prezentovao javnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.