Čudesna žena (video)

Žanr: akcija, vantura, fantazija
Trajanje: 141 min

Glavne uloge:
Gal Gadot (Gal Gadot), Kris Pajn (Chris Pine), Robin Rajt (Robin Wright), Koni Nilson (Connie Nielsen), Deni Haston (Danny Huston), David Thewlis
Scenario:
Allan Heinberg, Zack Snyder, Allan Heinberg, Jason Fuchs, William Moulton Marston
Režija:
Peti Dženkins (Patty Jenkins)

SINOPSIS

Pre nego što je postala Čudesna Žena, ona je bila Dijana, princeza Amazonki, odgojena u skrivenom raju, trenirana da postane ratnica bez premca. Ali kad se avion američkog pilota sruši u more kraj ostrva Amazonki i Dijana sazna za razorni sukob koji hara spoljnim svetom, odluči da napusti svoj dom, uverena da može zaustaviti pretnju koja se nadvila nad celi svet. Boreći se uz bok s muškarcima u ratu koji će okončati sve ratove, Dijana će otkriti svu snagu svoje moći i svoju istinsku sudbinu.

O FILMU

Moć, otmenost i mudrost: nadahnjujuće osobine koje se neizostavno poistovećuju s najvećom superjunakinjom svih vremena, poznatom u celom svetu kao Čudesna Žena. Poštovani i dugogodišnji arhetip DC-ja i globalni simbol snage i jednakosti više od 75 godina – kako i kada se pojavila kao i zašto joj je dobrobit čovečanstva toliko važna?

Gal Gadot preuzela je glavnu ulogu u “Čudesnoj Ženi”, epskoj akcionoj pustolovini rediteljke Peti Dženkins (“Monster,” AMC’s “The Killing”) i prvi samostalni film DC-jeve superjunakinje.

U glumačkoj postavi su, osim Gal Gadot, Kris Pajne, Robin Rajt, Deni Haston. Peti Dženkins režirala je film prema scenariju Alana Heinberga, priču su osmislili Zek Snajder, Alan Heinberg i Džejson Fuš prema DC-jevim likovima.

Oficijelni sajt:

Wonder Woman (2017)

Premijera: 15. jun 2017. godine

https://youtu.be/dNeTsgw2yFI

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.