U trendu

Dopašće vam se: Snima se novi film Dušana Kovačevića

Kompanija „Art and Popcorn“ počela je prvi deo snimanja filma Dušana Kovačevića „Nije loše biti čovek“, u nameri da iskoristi poslednje sunčane dane ove godine.

Filmska priča „Nije loše biti čovek“ daje jedan od mogućih odgovora koji je, inače, prisutan u religijama, verovanjima i običajima naroda celog sveta.

Neko će u ovu priču iskreno poverovati zbog sopstvene empatije prema drugim živim bićima, neko će sve ovo gledati kao neverovatnu sagu o želji za životom, ali će svi, sigurno, sa pritajenom nadom očekivati da kraj nije večiti kraj, da ćemo se jednog dana ponovo videti i negde sresti.

Još ako smo se voleli – to je neizbežno.

Scenarista i reditelj je Dušan Kovačević, direktor fotografije Goran Volarević, scenograf Milenko Jeremić, kostimografkinja Dragica Laušević, originalnu muziku za film komponuje Momčilo Bajagić Bajaga, a dizajnerka filmske maske je Jasmina Mina Lilić.

Uloge tumače Vojin Ćetković, Branka Katić, Hristina Popović, Gordan Kičić, Nenad Jezdić, Andija Milošević, Srđan Todorović, Lena Kovačević, Mira Banjac, Mlian Gutović, Jelena Mihajlović, Nemanja Stamatović, Aleksandar Kecman.

Ovaj film je koprdukcija između Luksemburga, Hrvatske i Makedonije.

Producent filma je Miroslav Mogorović, a izvršni proucent Stefan Mladenović.

Nastanak ovog filma je na jednom od svojih konkursa podržao i Filmski centar Srbije.

Planirano je da se po zatvaranju finansijske konstrukcije snimanje filma završi u toku proleća, odnosno, leta 2020. godine, a očekivana premijera je na jesen 2020. godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar