Legenda o Tarzanu 3D (video)

Žanr: akcija, avantura, 3D
Trajanje: 110 min

Glavne uloge: Aleksander Skarsgard (Alexander Skarsgard), Rori Saper (Rory J. Saper), Kristijan Stivens (Christian Stevens), Margo Robi (Margot Robbie), Kristof Volc (Christoph Waltz), Semjuel L. Džekson (Samuel L. Jackson)
Scenario: Adam Cozad, Craig Brewer, Edgar Rice Burroughs
Režija: Dejvid Jejts (David Yates)

SINOPSIS

Tarzan već ima sređen i prilagođen život u Londonu. Međutim, opasnost preti njegovom pravom domu, džungli. Životinje i priroda ga zovu u pomoć kako bi spasao srce planete i prirode od koje svi zavisimo.

O FILMU

„Legenda o Tarzanu“ je 3D avantura o povratku Lorda Grejstoka, nekada poznatog kao Tarzan, u afričku džunglu sa novim mladim glumcima u glavnim ulogama i modernim filmskim izrazom i dinamikom. Reditelj filma Dejvid Jejts ulogu Tarzana poverio je švedskom glumcu Aleksanderu Skarsgardu, na kog, sigurni smo, ni jedna dama neće ostati imuna. Aleksander Skarsgard je svakako zvezda ovog filma zajedno sa zanosnom Margo Robi u glavnoj ženskoj ulozi. Atraktivni Šveđanin je do sada imao brojne uloge među kojima se ističe ona u HBO-ovoj seriji „True Blood“.

Stara priča o Tarzanu, čuvaru džungle i najvećem prijatelju prirode među ljudima – ispričana je na nov i moderan način. Vrhunski spekatkl pun boja i divljine oduševiće vas i probuditi sva čula u više nego spektakularnoj 3D tehnologiji koja će vas zajedno sa junacima filma odvesti pravo u srce džungle.

Oficijelni sajt: The Legend of Tarzan (2016)
Premijera: 7. jul 2016. godine

https://www.youtube.com/watch?v=gbwQBtf2M_U

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.