Prvi film o Terminatoru ove subote u bioskopima Cineplexx

Posetioci bioskopa Cineplexx ove subote, 27. juna, imaće jedinstvenu priliku da posle dve decenije ponovo vide Saru Konor i Kajla Riza na velikom platnu i podsete se prvog „Terminatora“.

Ekskluzivna projekcija filma „Terminator“ iz 1984. godine biće održana u subotu u bioskopima Cineplexx Delta City i UŠĆE Shopping Center. Karte za projekcije od 20.30 sati su već u prodaji.

U post-apokaliptičnoj 2029. godini roboti sa veštačkom inteligencijom nastoje da istrebe ostatke ljudske vrste. Dva bića iz tog perioda putuju nazad kroz vreme u 1984. godinu. Jedan je Terminator, kiborg ubica programiran da pronađe i ubije Saru Konor, a drugi je Kajl Riz, iskusni borac ljudskog Pokreta otpora poslat da je zaštiti.

Nakon što ubije dve Sare Konor pronađene u telefonskom imeniku, Terminator pronalazi svoju metu u noćnom klubu, ali je Kajl spašava i njih dvoje beže iz grada. Vremenski paradoks nastaje u trenutku kada se Sara Konor i Kajl Riz zaljube, što dovodi do začeća budućeg komadanta ljudskih snaga. Kajl Riz na kraju gubi borbu sa Terminatorom, ali Sara uspeva da pobedi.

Uprkos niskom budžetu i niskim očekivanjima, ovo naučno-fantastično ostvarenje u režiji Džejmsa Kamerona je ostvarilo veliki uspeh, što je doprinelo da se franšiza nastavi.

Najnoviji nastavak „Terminator Genesis“ u domaće bioskope stiže početkom jula.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.