U trendu

Šta smo Bogu zgrešili

Žanr: komedija
Trajanje: 97 min.
Zemlja porekla: Francuska
Engleski naziv: Serial (Bad) Weddings

Glavne uloge: Kristijan Klavije (Christian Clavier), Šantal Lobi (Chantal Lauby), Ari Abitan (Ary Abittan)
Scenario: Filip de Šoveron (Philippe de Chauveron), Guy Laurent
Režija: Filip de Šoveron (Philippe de Chauveron)

SINOPSIS

Ugledna viša klasa – cenjeni roditelji sa četiri prelepe ćerke. Tri su imale multikulturalna venčanja koja roditelji nisu baš divno prihvatili, ali kada četvrta ćerka Laura odluči da se uda za Čarlsa, to ih potpuno obori s nogu! Napokon jedno tradicionalno venčanje. Međutim, onog trenutka kad im Laura saopšti da je Čarls poreklom iz Afrike, odjednom sve krene po zlu. Jedna sestra planira da joj sabotira venčanje, dok druga pada u duboku depresiju. Jedina osoba koja se pokaže kao odan saveznik jeste njen svekar Ande.

O FILMU

Sledeći tri starije sestre, Laura roditeljima saopštava da će se udati za interesantnog čoveka. Da li će se, posle tri svadbe sa gostima različitih vera, mladini roditelji naći usred rasnog, nacionalnog i verskog sukoba? Na ova pitanja odgovara francuska hit komedija „Šta smo Bogu zgrešili“.

Klod i Mari godinama grade ugled porodice. Kada im mezimica saopšti da je njen budući muž poreklom iz Afrike, stvari će se neverovatno iskomplikovati. U sveopštoj zbrci učestvovaće i zetovi.

U Francuskoj je film „Šta smo Bogu zgrešili“, koji se podsmeva porodičnim predrasudama, do sada videlo preko deset miliona gledalaca. Francuski reditelj Filip de Šoveron u filmu „Šta smo Bogu zgrešili“ okupio je najveće zvezde: Kristijana Klavijea, Šantal Lobi i Arija Abitana.

Oficijelni sajt:

 

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar