U trendu

Star Trek: Izvan granica 3D (video)

Žanr: akcija, avantura, naučna fantastika, 3D
Trajanje: 120 min

Glavne uloge: John Cho, Sajmon Peg (Simon Pegg), Kris Pajn (Chris Pine), Zachary Quinto, Zoi Saldana (Zoe Saldana), Karl Urban, Anton Yelchin, Sofia Boutella, Idris Elba
Scenario: Sajmon Peg (Simon Pegg), Doug Jung
Režija: Džastin Lin (Justin Lin)

SINOPSIS

U filmu „Izvan granica“, posada broda istražuje najudaljenije predele neistraženog svemira, gde će se susresti s misterioznim novim neprijateljem koji će i njih i sve ono za šta se Federacija zalaže staviti na test.

O FILMU

„Star Trek – Izvan granica“, nastavak „Star Trek“ franšize, koju je stvorio Džin Rodenberi, a ponovo oživeo Džej Džej Abrams 2009, vraća se s rediteljem Džastinom Linom („Paklene ulice“) koji režira ovo epohalno putovanje U.S.S. Enterprajza i njegove neustrašive posade.

19. juna 2016. porodica „Zvezdanih staza“ izgubila je jednog svog člana. Iznenadni gubitak Antona Jelčina duboko je pogodio celu ekipu filma „Izvan granica”. Jelčin će biti upamćen po svojoj velikoj ljubavi prema filmu i ličnoj zahvalnosti što radi posao koji toliko strastveno voli.

Scenaristi koji su odgovorni za to što je posada otišla tamo gde niko nije bio su Dag Jang i glumac i scenarista Sajmon Peg. „Ja sam radio na ‘Nemogućoj misiji – Otpadničkoj naciji’ u Londonu,“ priseća se Peg. „A onda me je Brajan Burk odvukao na stranu, mislio sam da će me ubiti, i pitao me da li želim da pišem scenario za novi Star Trek. Ja sam potpuno izgubio suzdržanost i ushićeno pristao. Onda sam upoznao Daga koji je postao moja desna ruka i sjajan prijatelj.“

Oficijelni sajt: Star Trek Beyond (2016)
Premijera: 20. jul 2016. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar