Verni fan kultnog filma razotkrio – kako je moguće da Kevin ostane „sam u kući“ (foto)

Božićni klasik „Sam u kući“ prvi put emitovan je pre 30 godina, a malo je onih koji ga nisu pogledali i po nekoliko puta. Međutim, jedan gledalac je priznao da je film pogledao 50 puta i tek sada je uočio važan detalj koji objašnjava kako je Kevin ostao sam u kući.

Priča filma „Sam u kući“ govori o osmogodišnjem Kevinu Mekalisteru koji ostane sam kod kuće na Božić kada njegova porodica krene na putovanje u Francusku i slučajno ga ostavi za sobom.

Kao da nije dovoljno traumatično to što je ostao sam na Božić, Kevin mora da brani i kuću od provalnika Herija i Marva.

Postavlja se pitanje kako je moguće da je porodica (ma i kakvom ludilu bila) otputovala u Francusku, a da nisu primetili da im nedostaje najmlađi član?

Odgovor se krije na samom početku filma. U sceni gde se Kevin i njegov stariji brat prepiru. slučajno proliju piće po avionskim kartama i pasošima.

Kevinov otac ulazi i čisti nered sa nekoliko papirnih salveta, koje potom baca u kantu. U jednom kratkom kadru prikazan je sadržaj kante za smeće, a među pogužvanim salvetama nalazila se i Kevinova karta.

Kad je porodica bila na aerodromu, majka ih je prebrojala, a umesto Kevina među decu se uvukao mali dečak koji se igrao u njihovoj blizini, tako da je broj članova porodice, naizgled, odgovarao onom na aerodromu.

To objašnjava kako je porodica uspela da uđe u avion i preleti hiljade kilometara pre nego što je shvatila da je Kevin ostao kod kuće, prenose mediji.

„Gledam Sam u kući 50. put i nikada nisam primetio da u početnoj sceni, kad se u kuhinji dogodi tučnjava, Kevinova karta završi u kanti za smeće. Ko bi znao?“ napisao je jedan korisnik na Twitteru, a s njim su se mnogi složili.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.