U trendu

Znojem do love

Žanr: akciona komedija
Trajanje: 129 min.
Premisa: komedija, krimi drama

Glavne uloge:Rebel Vilson (Rebel Wilson), Mark Valberg (Mark Wahlberg), Dvejn Džonson (Dwayne "The Rock" Johnson), Toni Šalhaub (Tony Shalhoub), Ed Haris (Ed Harris)
Scenario:Kristofer Markus (Christopher Markus), Stiven Makfili (Stephen McFeely), Pit Kolins (Pete Collins) – novinski članci
Režija:Majkl Bej (Michael Bay)

SINOPSIS
Radnja se dešava devedestih godina u Majamiju. Film je zasnovan na neverovatnoj istinitoj priči o grupi ličnih trenera koji će se, u potrazi za američkim snom, upetljati u kriminalnu radnju koja će poći po zlu.
O FILMU
Od proslavljenog režisera Majkla Beja stiže film "Znojem do love", nova akciona komedija u kojoj igraju Mark Valberg, Dvejn Džonson i Entoni Meki.
Film je zasnovan na priči objavljenoj 1999. godine u seriji članaka "Miami New Times" koje je Pit Kolins napisao i sastavio u knjizi objavljenoj 2013. godine – "Pain & Gain: This is a True Story". Ovo je film zasnovan na istinitoj priči u kojoj su opisani detalji otmice, iznude, mučenja i ubistva nekoliko žrtava od strane organizovane grupe kriminalaca među kojima je i jedan broj bildera povezanih sa teretanama "Sun Gym".
Oficijelni sajt

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.