U trendu

“2Cellos” oduševili publiku u punoj Kombank areni, svirali Rijanu i „Mesečinu“

Popularni duo “2Cellos”, u pratnji Zagrebačke filharmonije, održao je koncert u punoj Kombank areni u Beogradu.

Luka Šulić i Stjepan Hauser oduševili su publiku dvočasovnim nastupom tokom koga su predstavili novi album “Score”, sastavljen od numera iz kultnih filmova, ali i prošetali kroz rok hitove kojima su i privukli pažnju svetske javnosti.

“Dobro veče, Beograde. Hvala vam što ste došli u ovolikom broju. To je velika čast i zadovoljstvo za nas. Hvala vam, prijatelji”, pozdravio je Šulić publiku u Areni.

Prvi deo koncerta bio je posvećen novom albumu, a počeli su čuvenom Vangelisovom kompozicijom iz filma “Vatrene kočije”, nastavivši sa “Ljubavnom temom” iz filma “Kum” i za njih “zbilja posebnom” numerom “For the love of princeš” iz ostvarenja “Hrabro srce”.

Nakon “Moon River” usledila je “Love story”, ali je prethodno Hauser upitao publiku da li im se sviđa ta intimna romantična atmosfera koja zrači ljubavlju.

“Prvi deo koncerta je za dame. Za sada mi kosa još uvek stoji na mestu. Još nekoliko pesama dok ne podivljamo. Nemojte zaspati, uživajte”, poručio je Hauser.

Bubnjar Dušan Kranjc pridružio im se u temi iz filma “Kišni čovek”, a publika je sa oduševljenjem primila Šulićevu i Hauserovu interpretaciju pesme “My heart will go on” iz filma “Titanik”, kao i Stjepanovu najdražu kompoziciju sa novog albuma “Now we are free” Hansa Cimera iz filma “Gladijator”.

“Mombasa” i “Game of trones” bili su odličan uvod u rok spektakl koji je usledio i podigao publiku na noge.

Od “Smooth Criminal” Majkla Džeksona, kojim su osvojili svet, preko hitova benda AC/DC – “Thunderstruck”, “Highway of Hell” i “Back in Black” uz pirotehniku i Hauserovo prepoznatljivo “divljanje” na sceni obeležili su drugi deo koncerta.

Pred “Stook me all night long” na Šulićev poziv, posetioci su pojurili ka bini, na tribinama svi su bili na nogama i horski pevali još jedan hit “Satisfaction”.

Na bis pred već euforičnom publikom čelisti su izveli “The Trooper” (Iron Maiden), “Wake me up” (Avicii), “We found love” (Rijana), ali iznenađenje koje je odušveilo publiku bila je “Mesečina” (Goran Bregović).

“Hvala vam što ste ostali do kraja. To nam se prvi put desilo”, našalio se Hauser koji je do tada skakao i trčao po sceni, pa čak i svirao ležeći.

“Počeli smo romantično , gospodski i tako ćemo i završiti. Za laku noć, sledeća prekrasna pesma je za vas dame”, poručio je Hauser i najavio numeru “With or without you” (U2) tokom koje je Arena bila osvetljena mobilnim telefonima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.