„Adrenalin Music & Tattoo Live“ festival 27. i 28. avgusta u Beogradu

Niste valjda mislili da je kraj festivalima za ovo leto?! Sve pohvale za dosad nabrojane. S moje strane lično, svaki donosi po neki moj omiljeni bend. Gitarijada u Zaječaru ugošćuje "Psihomodo", festival u Užicu donosi neponovljive Idijote, Beer Fest na dlanu pruža takve velikane kao što su "Sunshine", "Orthodox" ili Brejkersi. Bez namere da umanjim vrednost svih ovih manifestacija (naprotiv!), sledeći događaj koji predstavljamo donosi lično meni, a verujem i mnogim drugima, nešto fenomenalno i svakako neočekivano. Za početak ću reći još samo da na sve to gledam još uvek u magnovenju. Vežite se, polećemo!
Na prostoru Žitomlina u Beogradu (Dunavski kej 43) 27. i 28. avgusta održaće se prvi "Adrenalin Music & Tattoo Live Fest". Evo o čemu se radi. U dva dana festivala posetioci će imati prilike da vide preko dvadeset izvođača iz zemlje i inostranstva i da uživaju u više od dvadeset sati kvalitetne muzike. Program počinje u 17 časova i traje sve do četiri ujutru narednog dana. Pored velikog broja nekih od najpoznatijih grupa s prostora cele bivše Jugoslavije, biće tu na posebnoj bini i mnogi evropski didžejevi. Dakle, za svakoga ponešto. Uz to, mnogi tatu majstori imaće svoje štandove pa će prisutni moći da se detaljno upoznaju s njihovim radom. A sad ono što sve verovatno najviše zanima – učesnici.
U petak, 27. avgusta, na glavnoj bini nastupaju: "Let 3", zatim "Block Out", "Kanda, Kodža i Nebojša", "Ateist rep", "Goribor", bend "ZAA" i na kraju "Čovek bez sluha". Šta reći? Na takozvanom EBM/ELECTRO/DARK D.J. stejdžu pojaviće se DJ Faderhead, DJ Dark Energy, DJ BamHazard i "B.D.D.A.".
Drugi dan festivala, subota 28. avgust, donosi gorepomenuto veliko iznenađenje. Odmah u centar – grupa "Goblini"! Posle duže pauze, bićemo u prilici da uživo čujemo hitove "Elesdi se vraća kući", "Cipjonka", "U magnovenju", "Anja, volim te", "Daleki put" i druge. Ovo zvuči zaista nestvarno. Veliko hvala organizatorima. Pored "Goblina" nastupiće još i "Bjesovi", "Lollobrigida", "SMF", "Straight Jackin", "Six Pack" i "E-Play". Au, kakvo će ovo biti veče! Na drugoj bini pojaviće se DJ SCRAG!, DJ END, DJane Redlilly, DJ Gavra i DJ ELDER. Karte za ovaj spektakl koštaju 750 dinara jednodnevna i 1.200 dinara komplet, a mogu se kupiti u Domu omladine i Feliks šopu, kao i preko Eventima.
Za kraj preporuka – nemojte propustiti "Adrenalin Music & Tattoo Live Fest". Ova imena će teško još neko uspeti da objedini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.