U trendu

Dženet Džekson izdaje kompilaciju najvećih hitova

Popularna američka pevačica i sestra nedavno preminule legende Majkla Džeksona, Dženet Džekson (Janet Jackson), objaviće narednog meseca kompilaciju svojih najvećih hitova. Ovaj album, koji je nazvan "Number Ones", pojaviće se u prodaji 17. novembra u Americi. Van tog područja ovo ostvarenje nosi naslov "Janet Jackson: The Best" i izlazi sedam dana kasnije.
Dupli CD sadrži 34 pesme, među kojima se pored starih hitova nalazi i jedna nova, "Make Me", za koju je produkciju uradio, uz samu pevačicu, i Rodni Džerkins (Rodney Jerkins). Zanimljivo je da je čak 30 pesama s ovog albuma stiglo do mesta broj jedan na jednoj od četiri najpoznatije svetske muzičke liste. Tu su svih deset singlova iz samog vrha prestižne "Billboard Hot 100" liste, kao i 16 pobednika "Hot R&B/Hip-Hop Songs" liste. Stoga, fanovi ove pevačice jednostavno ne bi smeli da izostave ovo ostvarenje iz svoje kolekcije.
Džeksonova je do sada, prema zvaničnim podacima, prodala više od sto miliona albuma širom sveta. Ovo nije njen prvi "best of" album. Godine 1995. objavila je "Design of a Decade 1986/1996", koji je stigao do trećeg mesta Bilbordove liste, a u Sjedinjenim Državama prodat je u 2,4 miliona kopija. Nema sumnje da će ovoga puta daleko nadmašiti prethodni.
Inače, 43-godišnja pevačica uveliko radi na svom novom, jedanaestom po redu studijskom albumu, koji bi trebalo da se pojavi naredne godine i tako nasledi svog više nego uspešnog prethodnika – "Discipline" iz 2008. Pored toga, Dženet pokazuje da je multitalentovana često se pojavljujući u televizijskim serijama i na filmu. Ono što je mene posebno zaintrigiralo, a tiče se ove pevačice, jeste podatak da će se takođe naredne godine u prodaji pojaviti i njena prva knjiga, koja nudi nešto drugačiji pogled na njenu više nego uspešnu muzičku, televizijsku i filmsku karijeru. Pitam se kad li stižu sve to da urade? Pored ona dva Indijanca u kući, ja jedva stižem da napišem i ove članke, a na knjigu potrošim skoro pet godina, dok se sve kockice ne poklope. Zaista ne znam kad bih našao vremena da pored svega toga snimam albume, produciram ih, odrađujem koncerte i glumim u serijama i filmovima. Dakle, ili je problem u meni, ili u Vanji i Vuletu…
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.