U trendu

Grupa „The Prodigy“ planira poduži odmor

Evo najave jednog od najzasluženijih odmora u istoriji muzike. Momci iz grupe "The Prodigy" nedavno su izjavili da će pre snimanja narednog albuma otići na dug i pristojan odmor. Pretpostavlja se da će pauza trajati dobre dve godine, ali u tom svetu se nikad ne zna. Mnoge su grupe požele tako da odmore, a već posle mesec ili dva su se uželele svirki i tog osećaja na koncertima. To jednostavno uđe u krv, tako barem kažu.
Ipak, ako se ova pauza i realizuje, nek im je alal. Zaslužili su je više od bilo koga drugog. Pisali smo o neverovatnom uspehu njihovog poslednjeg ostvarenja "Invaders Must Die". Za njega članovi benda kažu da je nastajao u zaista teškom vremenu za njih. Lijam Haulet (Liam Howlett) je nedavno izjavio:
"I sledeći album će se verovatno praviti dok smo na nekoj turneji. Ali prethodno moramo malo da o’ladimo".
Kejt Flint (Keith Flint) dodaje:
"Za prošli album smo prolazili kroz pakao. Svakog minuta smo vikali jedni na druge, svađali se. Ostavljao sam Lijamu od ranog jutra stravične poruke na sekretarici, samo da bih izazvao paranoju. Zato nam i treba pauza od godinu dana, možda dve, dok se ne vratimo ozbiljnom pisanju pesama".
Eto recepta za fenomenalan album. Paranoja, svađa, vikanje. A Flint nastavlja priču:
"Sve što radim posvećeno je bendu i uvek razmišljam o tome kakav bi uticaj to imalo na bend, jer to je za mene svetinja koja se ne sme skrnaviti. Ne možete se zaj….ati s tim stvarima. Jednom kada dođete dovde, nema nazad!"
Do koske! Eto, zato je i tako dobar njihov poslednji album. A šta tek reći o njihovom nastupu na Tvrđavi? Pa ja sam još uvek na poštedi zbog jednog nastupa, a kako je njima svaki dan na turneji? Normalno je da im treba odmor.
Moj bivši gazda kod koga sam radio, kada bih ga pozvao telefonom da mu kažem da ne mogu da dođem na posao jer sam mrtav bolestan s temperaturom preko 39, dušebrižno bi mi odgovorio: "Neka, neka, samo se ti odmori… Pa se vidimo sutra!" E, tako i mi kažemo njima – samo se vi odmorite, pa da nam što pre spremite još neko iznenađenje u vidu albuma ili gostovanja kod nas. Pliz.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar