Leona Luis okončala desetogodišnju vezu s dečkom

U poslednje vreme u našoj rubrici bavili smo se pretežno lepim vestima i događajima. Bilo je i novih veza, veridbi, venčanja, trudnoća. Radovali smo se i maštali zajedno s mnogim velikim muzičkim zvezdama. Ipak, danas je na red došla i ona druga strana. Bože moj, i to je deo ne samo javnog već svačijeg života.
Popularna britanska pevačica Leona Luis (Leona Lewis) nedavno je okončala svoju vezu s Luom al Čamom (Lou Al-Chamaa). Sve to ne bi poprimilo tolike razmere da ovaj par nije bio u vezi već celih deset godina. Kada se uzme u obzir da je Leona u aprilu napunila tek 25 godina, jasno je da se ta ljubav rodila još u ranim tinejdžerskim danima. Svi znamo da su ljubavi iz tog perioda najslađe i najbezazlenije, ali da je neminovno da se okončavaju sa sazrevanjem dvaju bića. To je još izraženije kada neko od njih postane deo javnog života i oseti sve slasti i povlastice koje on nudi. Ipak, Leona i Lu se nisu dali. Sve do sada. A mogli su još malo da izdrže.
Inače, ovaj sada već bivši par upoznao se kada su imali svega po deset godina. Glavni razlog raskida najverovatnije jeste Leonina zauzetost poslom i suviše gust raspored, koji jednostavno ne ostavlja prostora za kvalitetno provođenje vremena s Luom. On to više nije mogao da podnese i desilo se neizbežno. Vrhunac toga desio se nedavno, kada je pevačica imala koncert u londonskoj "O2" areni, na kome se Lu nije pojavio iako živi bukvalno u istoj toj ulici. Vlasnica hita "Bleeding Love", tvrde njeni prijatelji, uvek je gledala na Lua kao na svoje najveće blago, ali zbog poslovnih obaveza ne uspeva da mu posveti više vremena. Inače, Luisova se trenutno nalazi na svojoj prvoj velikoj svetskoj turneji pod nazivom "The Labyrinth", koja je započela 28. maja i obuhvata promociju njena prva dva više nego uspešna albuma, "Spirit" iz 2007. i "Echo" iz 2009.
Ako ovako nastavi, Leona bi uskoro mogla da se suoči s novim raskidima i otkazima. Naime, članovi njene prateće grupe na turneji prete da će je napustiti zbog rigoroznih pravila koja tamo vladaju. Poznato je da je ona vegetarijanka, ali tokom turneje pevačica ne dozvoljava nikome da unosi meso tamo gde ona boravi, niti da ga konsumira. Prilično iscrpljeni članovi grupe tvrde da taj tempo nikako ne mogu da izdrže i da je, kako kažu, "diva potpuno izgubila kontrolu". Videćemo kako će se sve završiti.
I pored svega, Leona se na popularnom Tviteru zahvalila svima koji je podržavaju svim srcem u ovom delikatnom trenutku, rekavši im da uvek moraju da sijaju i da ne dozvole nikome da ugasi taj plamen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.