U trendu

Novi album Marka Nastića besplatno na sajtu Egzita

Verovatno najpoznatiji domaći didžej, Marko Nastić, objaviće uskoro svoj novi album. Ostvarenje pod nazivom "Music For The People" pojaviće se u ponedeljak, 30. novembra. Kuriozitet je da će oni koji to žele moći ovaj album da skinu besplatno sa zvaničnog sajta festivala Egzit.
Nastić je redovan učesnik manifestacije na Petrovaradinskoj tvrđavi, tako da je ova saradnja logičan sled događaja i okolnosti. Popularni didžej je album radio sa svojim prijateljima, poznatim ovdašnjoj javnosti, kao što su Una Senić, Đorđe Miljenović ili Džoni Racković, a njegovi fanovi sigurno znaju šta mogu da očekuju i svakako će se obradovati ovom poklonu. Ne dajte se zbuniti, Nastić ovaj album izdaje pod pseudonimom "Fatboy Jr", a ovim načinom distribucije pridružio se grupama "Obojeni program", koji već imaju 30.000 daunloada svog poslednjeg ostvarenja, i "E-play". Cela priča je zapravo zagrevanje pred njegov nastup 12. decembra u klubu "Amnesia" u Novom Sadu.
Kad smo već kog Egzita, još samo nekoliko reči o njemu. Nekome se možda čini da ima još mnogo vremena jer će se naredni festival održati od 8. do 11. jula naredne godine. Ipak, organizatori rade punom parom, pregovori su u toku i sigurni smo da nas neće izneveriti. Još nešto – prve promotivne ulaznice po ceni od 3.990 dinara, koje su pre neki dan mogli da kupe samo najverniji posetioci festivala, razgrabljene su za svega nekoliko minuta.
Redovna prodaja kreće već narednog meseca – 7. decembra, tačno u podne. Tada će cena biti 4.990, a nakon što se one prodaju, karte će koštati 6.490 dinara. Kasnije, ona prava cena kompleta karata iznosi celih 10.990 dinara. Bilo bi pametno da, ako želite da posetite Tvrđavu, karte obezbedite na vreme, jer kako se može pročitati na zvaničnom sajtu festivala, organizatori već imaju prva imena učesnika, od kojih je jedno prava senzacija. A uskoro se očekuju i zvanične potvrde pojedinih učesnika. Do tada, imate priliku da izrazite svoje želje koga biste hteli da vidite na Egzitu 2010. Podsećamo da su se u prošlosti u znatnoj meri poklapale želje publike sa željama organizatora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.