Novi album Meri Džej

Novi album R&B pevačice Meri Džej Blajdž (Mary J. Blige), osmi po redu, prekinuo je petonedeljnu vladavinu albuma Džoša Grobana (Josh Groban) na Bilbordovoj top-listi 200 najslušanijih pop albuma – „Billboard 200 chart“. Album „Growing Pains“ je četvrti album ove pevačice koji se našao na vrhu Bilbordove top-liste. Grobanov album „Noel“ pao je na treće mesto, a bivša šampionka, Ališa Kiz (Alicia Keys), povratila je drugu poziciju albumom „As I Am“ u nedelji koja je prethodila novoj godini.
Prvi singl s novog albuma Blajdžove – „Just Fine“, već se zavrteo na svetskim TV i radio stanicama. To je vrlo pamtljiva i brza pesma, što je otklon od ranijeg običaja ove pevačice da novi album najavi baladom. „Just Fine“ je potpuno pozitivna pesma, koja širi dobro raspoloženje, sasvim drugačija od nekih ranijih pesama Blajdžove, u kojima se čula sva gorčina njenog života punog „drame“. Ovim singlom ona poručuje publici da je sredila svoj život, da nema više negativnih vibracija i da će tako i ostati, jer se sada oseća sasvim dobro u svojoj koži. Pesmu je producirao Kristofer Triki Stjuart, koji stoji iza Rijaninog (Rihanna) megahita „Umbrella“.
Trag pesme „Just Fine“ na novom albumu slede slične pobedničke pesme, poput „Work That“ i „Grown Woman“. Ipak, o tome da se album s razlogom zove „rastuće brige“ svedoče pesme „Stay Down“, „Roses“, „Talk to Me“ i „What Love Is“, balade s ljubavnom tematikom.
Ovako izgleda Bilbordova lista deset najslušanijih albuma za prvu nedelju 2008:

  1. "Growing Pains", Mary J. Blige (Meri Džej Blajdž)
  2. "As I Am", Alicia Keys (Ališa Kiz)
  3. "Noel", Josh Groban (Džoš Groban)
  4. "Now That’s What I Call Music! Vol. 26", various
  5. "Exclusive", Chris Brown (Kris Braun)
  6. "Long Road Out of Eden", The Eagles
  7. "The Ultimate Hits", Garth Brooks (Gart Bruks)
  8. "Taylor Swift", Taylor Swift (Tejlor Svift)
  9. "Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus", Miley Cyrus (Mili Sajrus)
  10. "Coco", Colbie Caillat (Kolbi Kejlat)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.