U trendu

Novi spot grupe „Tokio Hotel“

Svi znamo koliko bend "Tokio Hotel" ima obožavalaca u Srbiji. Videli smo i koliko se ljudi obradovalo najavi njihovog gostovanja u Beogradu prošle godine. Beograđani su s nestrpljenjem čekali taj događaj, i to su direktno i nedvosmisleno pokazali u svojim komentarima na našem sajtu. A onda je kao bomba odjeknula vest da se koncert otkazuje. Muk i neverica. I svestrana podrška pevaču Bilu Kaulicu (Bill Kaulitz) za što brže ozdravljenje nakon neminovne operacije glasnih žica. Na sreću, sve je proteklo u najboljem redu. Sada čekamo da na red dođe nova turneja, kojom će, sasvim sigurno, ponovo biti obuhvaćen naš glavni grad.
U međuvremenu, dosta toga se izdogađalo. Svi znamo da je "Tokio Hotel" nedavno izdao novi album. Treće po redu studijsko ostvarenje – "Humanoid", pojavilo se u prodaji u oktobru. Prvi singl, koji je zapravo promovisao album, "Automatisch", kao i spot za njega imali smo prilike da vidimo i čujemo već u avgustu. Album je u Nemačkoj odmah zaseo na prvo mesto svih lista, ali i u ostalim zemljama je odlično prihvaćen. E, sad je na red došao drugi singl i drugi spot. Akcenat je na video materijalu. Sve je u znaku naučne fantastike, uostalom, kao i ceo ovaj album.
Na zvaničnom sajtu benda možete pogledati spot za pesmu "World Behind My Wall", koji je režirao Danijel Volf (Daniel Wolfe), poznat po radu s Dafi, kao i s grupom "Take That". Energiju i snagu same pesme fanovi su već imali priliku da osete, po objavljivanju albuma. Ovu pesmu bend je izvodio uživo i na dodeli evropskih MTV nagrada, 5. novembra u Berlinu. Na toj manifestaciji su dobili i nagradu kao najbolja grupa godine. Potpuno zasluženo. Ali spot… To je sasvim nova priča. Nećemo otkrivati detalje, najbolje je da se u to sami uverite. Ipak, komentari na sajtu sve govore. Svi su jednoglasni da je ovako nešto dosad neviđeno. I to je najblaže rečeno. Za one hrabrije, on je jednostavno savršen. A vi pogledajte, pa nam kažite svoje mišljenje. Taman da prekratimo vreme do toliko željenog gostovanja u našoj zemlji.
Pogledajte novi spot

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.