U trendu

Oženio se Mik Haknal

Kad smo već zaređali s radosnim vestima, zašto da i ne nastavimo? Doduše, ovoga puta nema trudnoće, ali nikad se ne zna. Možda se i to uskoro dogodi novopečenim mladencima. Mi ipak idemo redom. Prvo venčanje.
Popularni britanski pevač Mik Haknal (Mick Hucknall) nedavno se oženio svojom dugogodišnjom devojkom Gabrijelom Vajlk-Vesberi (Gabrielle Wilke-Wesberry). Oni su u intenzivnoj i ozbiljnoj vezi već šest godina a zabavljali su se kratko i 1995. Sada već bivši vođa legendarne grupe "Simply Red" i Gabrijela venčali su se krajem maja na maloj ceremoniji u Škotskoj. Zanimljivo da je toj svečanosti prisustvovalo svega osam zvanica i najuža familija. Inače, par već ima dvogodišnju ćerku Romi Tru. E, pa lepo, sad kad su se najzad skrasili za ceo život, vreme je da mala Romi dobije seku ili batu.
Podsećamo, Haknal je prošle godine stavio tačku na bend "Simply Red". Prethodno smo u njihovoj oproštajnoj turneji i mi imali tu sreću da uživamo u ovoj grupi uživo 26. juna 2009. na Kalemegdanu. Koncert je bio fenomenalan i mnogi ga još uvek prepričavaju. Inače, ovaj popularni bend je u više od četvrt veka karijere prodao više od pedeset miliona albuma širom sveta. Od 1985. pa naovamo izdali su ukupno deset studijskih albuma, četiri kompilacije i četrdeset pet singlova. Sada je taj krug zatvoren. Iako se odavno to govorilo, tek nedavno je ozvaničeno da će se Mik pridružiti legendarnoj engleskoj grupi "The Faces", gde će naslediti originalnog pevača Roda Stjuarta (Rod Stewart). Njegova zvanična promocija desiće se 13. avgusta na festivalu "Vintage At Goodwood" u Čičesteru. U reformisanom sastavu, pored Mika i originalnih članova – Ronija Vuda (Ronnie Wood), Kenija Džounsa (Kenney Jones) i Ijana Meklagana (Ian McLagan), tu će biti i Glen Metlok (Glen Matlock), član vanvremenskih "Sex Pistols"-a.
Dakle, u životu sjajnog Mika Haknala otvoreno je novo poglavlje. I na privatnom, i na poslovnom planu. Mi mu u svakom slučaju želimo mnogo uspeha. Privatno smo sasvim dovoljno saznali, poslovno uvek ima štošta novog, a sve to možete pronaći na zvaničnom sajtu.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.