U trendu

Propevala ćerka Kurta Kobejna

Evo još jedne veoma zanimljive vesti. Ćerka pokojnog pevača legendarne grupe "Nirvana", Kurta Kobejna (Kurt Cobain), i kontroverzne Kortni Lav (Courtney Love) imala je svoj pevački debi. Naime, 17-godišnja Frensis Bin Kobejn (Frances Bean Cobain) otpevala je jednu od numera s prvog albuma grupe "Evelyn Evelyn". Ona će gostovati u pesmi koja se zove "My Space" zajedno sa Džerardom Vejom (Gerard Way) iz grupe "My Chemical Romance", "Andrew WK"-om i Virdom Al Jankovićem (Weird Al Yankovic). Ceo ovaj projekat zapravo su pokrenuli frontmenka "Dresden Dolls"-a, Amanda Palmer (Amanda Palmer), i popularni pank roker iz Sijetla, Džejson Vebli (Jason Webley). Njihov album pojaviće se u prodaji 30. marta.
Mi smo ovu devojčicu spominjali nedavno, obelodanivši njen sukob s majkom. Kortni je u decembru prošle godine izgubila starateljstvo nad Frensis, koja je pripala Kobejnovoj majci i sestri. Loše odnose podgrevale su njene nepromišljene izjave; ona je i posle presude napadala ćerku ali i njene nove staratelje. Izgleda da se Kortni u međuvremenu dozvala pameti i da je rešila da zakopa ratne sekire. Iako je tvrdila da više nema novca, nedavno je kupila Frensis kuću, kako bi se ona navodno osamostalila, jer joj je vreme za to. Kortni tvrdi da mnoga deca poznatih ličnosti kreću samostalno u život jako rano i da je vreme da se i ona odvoji od svih. Ostaje pitanje koliko je zapravo želela dobro svojoj ćerki, a koliko samo to da je odvoji od bake i tetke. Sumnju podgreva i skori izlazak njenog novog albuma koji je ironično nazvala "Nobody’s Daughter".
Mi koji ovu priču pratimo sa strane želimo da njih dve svoj nesporazum reše što pre. A da li je tačna izreka da iver ne pada daleko od klade imaćemo prilike da proverimo ubrzo. Svakako s nestrpljenjem čekamo ovaj materijal, koji tamošnji mediji već nazivaju epskim. Krupne reči, videćemo imaju li osnova. S obzirom na to da će očevu slavu teško dostići, mladoj Frensis ostaje da proba da prestigne barem majku, koja svoj ogromni potencijal ipak nije potvrdila s bendom "Hole".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.