U trendu

Raskinuli Nikol Šerzinger i Luis Hamilton?

Bum, tras, gotovo! Ovako bismo mogli u samo tri reči opisati burnu jednogodišnju vezu između prelepe Nikol Šerzinger (Nicole Scherzinger) i Luisa Hamiltona (Lewis Hamilton). Zapravo, nema ni cela godina. Tako vam je to u svetu poznatih. Prvo se vole najviše na svetu. Cvrkuću kao ptičice. Upoznaju roditelje jedni drugih, slave zajedno Novu godinu na Havajima, pričaju o bebama i zajedničkom životu, kupuju milionske poklone, a već sutradan im sve dosadi. Pitam se da li će tako biti i sa mnom kad postanem slavan. Tamo negde, posle treće, četvrte knjige. Valjda neće.
Da se vratimo na temu. Bivša "Pussycat Dolls" lepotica nedavno je raskinula sa svojim dečkom, popularnim vozačem Formule 1. Ako je verovati britanskom tabloidu "Daily Mirror", razlog raskida je to što Nikol više ne želi da čeka Luisa da se skrasi i da se oženi njome. S obzirom na to da je njoj 31 godina, pravo je vreme za osnivanje porodice. A biološki sat nemilosrdno otkucava. S druge strane, Meklarenovom vozaču je tek 24 i očigledno još nije osetio sve čari života. Zanosna Nikol je stoga rešila da više nema ništa s njim i ne želi ni da bude u njegovoj blizini. Pa nije valjda dotle došlo? Imam neki utisak da će se Luis debelo kajati zbog svega. Da sam bio na njegovom mestu, ja ne bih mnogo čekao. Videćemo da li će se ovaj događaj odraziti negativno na njegovu koncentraciju u narednoj trci.
Valjalo bi čuti i drugu stranu. Takođe poznati tabloid "Sun" prenosi izjavu Hamiltona, koji je ogorčen na novinare.
"To su gluposti! Mi smo zajedno i ja još uvek volim Nikol."
Mi možemo samo da nagađamo ko je tu u pravu, a vreme će vrlo brzo pokazati kako stvari stoje. Samo, gde ima dima, ima i vatre. Ne bi mediji toliko brujali o tome… Inače, ne tako davno, 29. juna za njen 31. rođendan, Luis joj je kupio "porše kajman" vredan "tričavih" 80.000 funti.
Do objavljivanja članka desile su se neke bitne promene. Izgleda da se Luis Hamilton ipak dozvao pameti i na vreme spasao vezu s prelepom Nikol, tako što ju je najzad zaprosio. Ako je verovati tabloidima, venčanje će se desiti odmah po završetku ovogodišnje sezone Formule 1. Čestitamo!
Ceo tok ove priče mi smo ispratili u našoj rubrici, u šta se možete uveriti ako pročešljate malo arhivu.
Iz naše arhive

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.