U trendu

Reper 50 Cent troši na obezbeđenje 20.000 dolara nedeljno

Ponovo smo u rep vodama. Dok očekujemo da se ovih dana pojavi u prodaji četvrti po redu studijski album jednog od najpopularnijih repera današnjice – 50 Cent-a, pričamo o drugim, ništa manje zanimljivim stvarima. Ovaj album ćemo svakako predstaviti kada za to dođe vreme.
Naredna vest me je prilično zaintrigirala. Toliko da sam odmah uzeo digitron, kako bih preračunao gde ide toliki novac. Naime, svi znamo da popularne ličnosti troše ogromne sume novca kako bi zaštitile sebe i svoje najbliže. Viktorija i Dejvid Bekam su svoju kuću u Engleskoj pretvorili u pravu vojnu bazu. Imanje vredno dva i po miliona funti ograđeno je bodljikavom žicom, a svaki milimetar pokriven je nekom od kamera. Posed čuvaju obučeni psi i specijalci, bivši članovi antiterorističke jedinice. Bez obzira na to, svaki posetilac koji boravi u kući neko vreme dužan je da se potpiše pri svakom ulasku ili izlasku iz neke od soba. Pitam se ima li smisla život u takvom karantinu? Ali, ovo nije priča o njima.
Reper 50 Cent je svakako jedan od onih koji moraju i te kako da brinu o svojoj bezbednosti. Podsećamo, on je otvoreno priznao da je ranije dilovao drogu i da je imao velikih problema, kako sa zakonom, tako i s ljudima iz posla. Godine 2000. ustreljen je iz pištolja sa čak devet metaka i pravo je čudo kako je uopšte i preživeo. Od tada više ne prepušta stvari slučaju. Naročito sada, kada za to ima mogućnosti. Prema zvaničnim podacima, kao jedan od najprodavanijih repera, samo u prošloj godini zaradio je 440 miliona dolara. Da vidimo gde ide sav taj novac…
Nedavno je 34-godišnji reper izjavio da samo na svoje obezbeđenje troši ni manje ni više nego 20.000 dolara nedeljno.
"Moja kuća je okružena kamerama. Na obezbeđenje trošim 20.000 dolara nedeljno. Ono mi je potrebno ne samo da pazi na mene već i da me zaštiti, u pravom smislu te reči. Danas morate da pazite na sve te lude odredbe zakona na osnovu kojih svako može da vas tuži. S druge strane, postoje razni ljudi koji su spremni sve da urade da vam priđu. Zbog toga su mi potrebne sve te kamere i obezbeđenje".
A vi se sad preračunajte. U međuvremenu, posetite zvaničan sajt 50 Cent-a, koji je sjajno urađen, i saznajte sve što vas zanima, a tiče se muzike.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.