U trendu

Rijana u Beogradu!

Svetska pop i ritam i bluz zvezda Rijana (Rihanna), čiji hit „Umbrella“ mesecima ne silazi sa svetskih top-lista, dolazi u Beograd. Beogradski koncert u okviru njene aktuelne turneje „Good girl gone bad“ zakazan je za subotu, 24. novembar, u 20.30 časova u Beogradskoj areni.
Rijana je jedna od najvećih, ako ne i najveća, pop senzacija u poslednjih nekoliko godina. Ova 19-godišnja devojka poreklom s karipskog ostrva Barbadosa probila se u američki muzički vrh gotovo preko noći. Producentu i reperu Džej Ziju (Jay-Z) nije trebalo mnogo da prepozna njen talenat i potencijal i – zvezda je rođena. Rijana nikad nije bila tinejdžerska atrakcija, već se odmah nametnula kao velika zvezda, pevačica i muzičar koja pleni zrelošću.
Nakon milion prodatih kopija debi albuma „Music for the Sun“ i još većeg uspeha narednog – „A Girl Like Me“, početkom 2007. godine Rijana okuplja najbolju ekipu za svoj treći studijski album – „Good girl gone bad“. Među muzičarima s kojima je sarađivala na ovom albumu su, pored Džej-Zija, Ne-Jo (Ne-Yo) i Timbaland (Timbaland), čije su tri pesme na albumu, ali i Džastin Timberlejk (Justin Timberlake), koji se potpisuje kao koautor.
Album je debitovao 5. juna i odmah zauzeo prvo mesto na svim američkim top-listama, uključujući i deset nedelja provedenih na vrhu britanske top-liste, što se nije desilo od 1992. godine, kada je Vitni Hjuston izbacila pesmu „I Will Always Love You“. Prvi singl s ovog albuma – „Umbrella“, bio je hit proteklog leta. Za tu numeru Rijana je dobila i MTV video nagradu za najbolji singl i spot godine. Potom su usledili hitovi „Shut Up and Drive“, „Don’t Stop The Music“ i „I Hate That I Love You“, na kom gostuje i Ne-Jo.
Sedam nedelja nakon što je izašao, album je postao zlatni u Americi i platinasti na „United World Albums Chart“ listi. Sredinom septembra Rijana je krenula na turneju koja obuhvata sve veće evropske i američke gradove.
Kako je najavljeno, cena karata za Rijanin beogradski koncert biće 1.600 dinara za parter, 2.800 za tribine I i 2.200 dinara za tribine II, dok će karta za VIP mesta biti 4.000 dinara, a za lože 7.800 dinara. Organizator koncerta je Skymusic.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (6)