Roditelji pevačice Bijons se razvode

Ponovo pričamo o ženi koja je obeležila proteklu godinu. Više nego uspešan album, upečatljivi nastupi, rekordna turneja, gomile nagrada, skladan brak… Može li se još nešto uopšte i poželeti? Zanosna Bijons Nouls (Beyoncé Knowles) je sve to svakako zaslužila. Da ipak nije sve tako ružičasto pokazuje upravo ovaj članak. I pored tolikog uspeha, Bijons je godinu završila tužna i u brigama. O čemu se zapravo radi?
Naime, nakon 29 godina braka roditelji ove popularne pevačice, Tina i Metju Nouls (Tina i Mathew Knowles), rešili su da se razvedu. Zvanična procedura pokrenuta je nedavno u Hjustonu (Teksas) iako, kako se navodi, par već mesecima ne živi zajedno. Kruže glasine da je glavni razlog razvoda Aleksandra Rajt (Alexandra Wright), koja je u oktobru priznala da je Metju otac njenog još nerođenog deteta. Izvor blizak paru nedavno je izjavio:
"Ovo je teško vreme za celu porodicu, praznici neće biti onakvi kakvim su se nadali. Ipak, oni će se truditi da deci olakšaju situaciju koliko god budu bili u mogućnosti".
Zvanična izjava uskoro bivših supružnika potvrđuje celu priču:
"Naša odluka je da razlaz bude krajnje prijateljski i srdačan. Ostaćemo povezani i bliski, a sarađivaćemo i dalje. Svako ko je očekivao tešku svađu i tuču biće razočaran. Mi smo i dalje prijatelji, roditelji i poslovni partneri".
Ako je već moralo, bolje je što je ovako. Podsećamo da su Tina i Metju imali važnu ulogu u stvaranju benda "Destiny’s Child", a kasnije su mnogo pomogli i Bijons u njenoj solo karijeri. Metju je bio menadžer benda, a Tina je kreirala kostime za njih. Danas ona poseduje svoju modnu liniju pod nazivom "House of Dereon". Tina je 4. januara napunila 56 godina, a Metju pet dana kasnije 59. Ipak, sigurni smo da, zbog celokupne situacije, božićne i novogodišnje praznike, kao ni svoje rođendane nisu dočekali u atmosferi adekvatnoj za te prilike.
Napominjemo da Tina i Metju imaju još jednu ćerku, takođe pevačicu, 25-godišnju Solanž Nouls (Solange Knowles). Ostaje da vidimo kako će dve sestre podneti razvod svojih roditelja nakon toliko godina zajedničkog života. Koliko god to sve miroljubivo izgledalo, takve stvari neizostavno donose traume i probleme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.