U trendu

Uskoro novi album Toni Brekston

Pokušavam da vratim film unazad i setim se jesmo li u skorije vreme pisali o ovoj dami. Ne ide… Ako nismo, to je zaista velika nepravda koju ćemo upravo sada ispraviti.
Ona je popularna američka R&B pevačica senzacionalnog glasa – Toni Brekston (puno ime – Toni Michelle Braxton). Doduše, ova sjajna dama napravila je petogodišnju pauzu pa stoga nismo ni imali neki razlog da je pominjemo. E, pauza je gotova i Toni je rešila da se vrati muzici. Nedavno je objavljeno da je veliki povratnički album spreman, ali da će svetlost dana ugledati tek 4. maja, umesto početno planiranog 2. marta.
Šesto po redu studijsko ostvarenje nosi naziv "Pulse", a izdavačka kuća je "Atlantic Records". Na njemu se nalazi dvanaest novih pesama, a prvi singl je objavljen još septembra prošle godine. Pesma se zove "Yesterday" i posle skromnog ulaska na 96. mesto Bilbordove "Hot R&B/Hip-Hop Songs" liste, u januaru ove godine desio se neverovatni skok na dvanaesto mesto, što je njen drugi najbolji rezultat ikada (pesma "Just Be a Man About It" iz 2000. stigla je do mesta broj šest). Ni ovaj uspeh, kao ni uspeh i topao prijem sledećeg singla – "Make My Heart", nije naterao izdavačku kuću da novi album objavi u prvobitno zakazano vreme. Odgovorni ljudi izjavili su da žele još da poboljšaju zvuk i dovedu ga do savršenstva i da je to zapravo jedini razlog odlaganja. Brekstonova je zbog toga, tvrde njeni prijatelji, bila prilično frustrirana, ali je prihvatila tu činjenicu. Podsećamo, prethodno ostvarenje pod nazivom "Libra" objavljeno je sada već davne 2005.
Novi album sadrži i duet s Ašerom, kao i pesmu "We Are the World 25 for Haiti", koja je, naravno, posvećena žrtvama razornog zemljotresa na Haitiju. To je zapravo rimejk velikog hita "We Are the World" iz 1985. godine. Pevačica najavljuje da će na albumu, pored balada po kojima je ona prepoznatljiva, biti i nekoliko veselih pesmica za đuskanje.
Poznato je da se Toni Brekston, pored pevanja, bavi i glumom. Da je u prethodnom periodu bila više nego aktivna govori i podatak da će se ove godine pojaviti film "The Oogieloves in the Big Balloon Adventure", u kome je upravo ona imala jednu od glavnih uloga. Sada nam samo ostaje da se malo strpimo, a onda sledi novo uživanje. Verujemo da je Toni ostala ona stara a pedeset miliona prodatih albuma i šest Gremija sasvim dovoljno govore koliko je cenjen njen glas. U međuvremenu, posetite njen zvanični sajt i poslušajte neke od novih pesama koje su tamo ponuđene.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.