U trendu

Vratila se: 51 miliona pregleda za jedan dan, to može samo Adel

Easy on Me, povratnički singl pevačice Adele, za 24 sata pregledan je 51 miliona puta i za samo jedan dan dospeo u vrh trendinga u celom svetu, a i Srbiji.

Adel je pokorila Jutjub i širom sveta pa je prva i u globalnom trendingu, sudeći po podacima koje imaju sajtovi koji se bave analizom popularnosti. Prva je u Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD-u i Nemačkoj.

Britanska pop diva u petak je objavila povratnički singl u kojem je sa svetom podelila detalje o traumatičnih šest godina koje je pretrpela od zadnjeg objavljivanja ploče.

U tom periodu 33-godišnja megazvezda je izjavila da je imala „mračnu godinu“ u kojoj joj se brak raspao.

Iako njen glas nije izgubio na snazi, tekst novog singla otkriva duboku ranjivost, uz snažni refren „budi nežan prema meni“ pevan uz jednostavnu klavirsku frazu.

Pevačica, koja je prodala milione albuma, nije zaboravljena uprkos tome što je godinama bila van očiju javnosti, a obožavaoci su za 10 sati od objavljivanja singla na njenoj zvaničnoj stranici na jutjubu spot pogledali više od 18 miliona puta.

Njen dugoočekivani novi album „30“ biće objavljen 19. novembra, najavila je u sredu pevačica.

Snimanje je počelo pre tri godine, napisala je na Tviteru, u vreme kada joj je život bio „lavirint apsolutnog nereda i unutrašnjih previranja“.

S obzirom na to da je Adel prodala milione albuma i osvojila niz nagrada, uključujući Oskara i 15 Gremija, izdanje je verovatno najiščekivanije u godini.

Prekinula je petogodišnju ćutnju intervjuom za Vog, objavljenim prošlog nedelje, u kojemu je govorila o tome da je živela kao samotnjak dok se borila s anksioznošću.

„Usput sam naučila mnogo istina o sebi. Odbacila sam mnogo slojeva, ali se i zavila u nove“, napisala je u objavi na Tviteru.

„Napokon sam ponovno pronašla svoje osećanja. Otišla bih toliko daleko da kažem da se nikad u životu nisam osećala mirnije“, dodala je pevačica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar