U trendu

Apsolutno savršene: 5 najlepših venčanica slavnih dama (foto)

U ovom tekstu se nećemo osvrtati na najglamuroznije ili najskuplje, već na nepretenciozne kreacije koje su oličenje elegancije i stila. Pet različitih modela koji bi mogli da zadovolje svačiji ukus. Ovo je naš izbor top pet najlepših.

Kejt Mos

Još 2011. godine, Kejt Mos se venčala sa Džejmijem Hinsom, a mnogi su je hvalili što se vratila u glamur inspirisan 1920-im. Džon Galijano, jedan od najistaknutijih Diorovih dizajnera, kreirao je venčanicu uskog kroja.

Prema njegovim rečima, inspiraciju je crpeo od Zelde Ficdžerald. Sa zlatnim vezom i iluzionim rukavima, volimo ono što je stvorio! Kao završni dodir, Kejt je stavila romantični veo.

Toni Garn

Manekenka Toni Garn udala se za glumca Aleksa Petifera krajem 2020. u Hamburgu. NJen izbor haljine boje šampanjca (koju su dizajnirali Rat i Boa) bio je jedinstven i glamurozan.

Par se verio na Badnje veče 2019. nakon zabavljanja od 10 meseci i održao malu ceremoniju sa porodicom i prijateljima. Hej, dobre stvari mogu da se dese brzo!

Zoi Kravic

Zoi Kravic i glumac Karl Glusman imali su jedinstvenu ceremoniju venčanja 29. juna 2019. Par se venčao u kući njenog oca (Leni Kravic) u Parizu, tačnije na stepeništu.

Nakon tradicionalne ceremonije venčanja, par je održao večeru sa porodicom i prijateljima. Zoi je nosila mrežastu haljinu ukrašenu biserima, koja nije ostavljala mnogo prostora za maštu. Nažalost, ovaj brak nije dugo trajao i nedavno su se razveli. Barem je to venčanje bilo za pamćenje.

Šarlin od Monaka

Očekivali biste da je snaja Grejs Keli možda usvojila svekrvino oko za glamur i to je upravo ono što je Šarlin od Monaka dokazala na dan svog venčanja.

Šarlin se udala za sina Grejs Keli, princa Alberta II. Verska ceremonija održana je u Prinčevoj palati, u Monaku, a Šarlin se klasično uklopila. Izgledala je kao prava princeza. Haljina joj je bila ravno krojena, bele boje slonovače, i ukrašena biserima i čipkom.

Olivija Palermo

Hajde da pričamo o jedinstvenim venčanicama. Karolina Herera je još jednom pokazala svoj talenat i magiju kada je u pitanju kreiranje najzanimljivijeg dela događaja. Haljina. Kada biste samo bacili pogled na gornji deo Olivijine venčanice, pomislili biste da joj je dosadno za taj dan, ali prelazeći liniju struka, magija se otkriva.

Nosila je običan džemper krem boje i belom suknjom od tila na vrhu. Cvetni dizajn je krasio til i par plavih štikli koji se nisu mogli propustiti. Prava Keri Bredšovska fešta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar