najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Četiri nagrade Emi za Sluškinjinu priču

Drama „The Handmaid’s Tale“ (Sluškinjna priča) osvojila je četiri nagrade na 69. dodeli američkih televizijskih nagrada Emi (Emmy).

Serija je osvojila nagradu u kategoriji najbolje dramske serije, a priznanja su uručena i Ridu Moranu za režiju, Elizabet Mos za najbolju žensku ulogu i En Daud za najbolju sporednu žensku ulogu.

Hulu je nagradjen za produkciju ove serije i tako postao prva striming platforma nagradjena u toj kategoriji na dodeli nagrada Emi.

Serija „Big Little Lies“ još jedan je od pobednika večeri u kategoriji TV projekta „limited edition“, sa nagradama za najbolju glumcu Nikol Kidman, sporednu žensku ulogu Lora Dern i sprednu mušku ulogu Alekandera Skarsgarda.

Uz nagradu za najbolje ostvarenje u svojoj ketergoriji, ova mini serija je dobila i priznanje za režiju (Jean-Marc Vallee).

Džulija Luis-Drajfus nagradjena je rekordnim, sedmim Emijem za najbolju glumicu u komediji, za seriju „Potpredsednica“ (Veep).

Nagradjen je i Alek Boldvin u kategoriji sporedne muške uloge u komediji, za imitacije predsednika SAD Donalda Trampa u emisiji Saturday Night Live.

Ceremonija dodele nagrada Emi održana je u Los Andjelesu.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike