U trendu

Dve bivše isprozivale Miloša Bikovića: Slika na ekranu ne odgovara stvarnosti

Ruska plesačica Arina Vološina objavila je na svom zvaničnom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče Miloša Bikovića i veze u kojoj su, kako tvrdi, bili čak godinu dana.

Ova mlada lepotica kaže da je “gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog”, a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznela o srpskom glumcu.

– Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo – napisala je Arina.

– U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim – nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

– Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori – tvrdi ova devojka.

– Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ. me odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja – objasnila je Arina.

– Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede – umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana – zaključila je Vološina.

Barbara stala u odbranu mlade Ruskinje

Iza Arininih reči čvrsto je stala i druga bivša devojka Miloša Bikovića, manekenka Barbara Tatalović, koja već neko vreme iznosi suptilno svoje ne baš tako pozitivno iskustvo u vezi sa njim.

Biković se nije oglašavao ovim povodom, a sada je na Tviteru napisao komentar na ovu temu, koji je privukao veliku pažnju.

Jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju iz koju je napisala „Ostani neometani kralj“, aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio:

„Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića“ – napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.