U trendu

„Fracture“ i „Vacancy“ među najgledanijim

Na drugom mestu liste najgledanijih filmova u Americi našao se film „Fracture“, u kom je glavna uloga poverena Entoniju Hopkinsu (Anthony Hopkins). Hopkins igra prepredenog optuženika kome se sudi za ubistvo njegove neverne žene. Rajan Gozling (Ryan Gosling), mladi glumac u usponu, koji je ove godine bio nominovan za najbolju mušku ulogu u filmu „Half Nelson“, igra javnog tužioca. U ostalim ulogama pojavljuju se Dejvid Stratern (David Strathairn) i Rozamund Pajk (Rosamund Pike).
Kada otkrije da ga njegova prelepa mlada žena vara, Ted Kraford počinje da smišlja kako da je ubije, a da to bude savršeno ubistvo. Među policajcima koji stižu na mesto zločina je i pregovarač s taocima, detektiv Rob Nanali (igra ga Bili Berk; Billy Burke), kome je jedino bio dozvoljen pristup kući. Na iznenađenje svih, Kraford lako priznaje da je ubio svoju suprugu, a Nanali, isprva previše zapanjen slučajem, prepoznaje svoju ljubavnicu, čiji identitet nikada nije saznao, kako leži na podu u lokvi krvi.
Iako je Dženifer upucana iz velike blizine, Nanali shvata da je ona i dalje živa. Kraforda momentalno hapse i slučaj poveravaju mladom tužiocu Viliju Bekumu (Rajan Gozling), kome se ovaj slučaj čini lakim poenom u sudskoj karijeri koju će uskoro zameniti za jako dobro plaćen advokatski posao u visokokotiranoj advokatskoj firmi. Međutim, ništa nije onakvo kakvim se isprva činilo.
Na četvrtom mestu američke top-liste je film „Vacancy“, u kome su glavne uloge poverene Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale) i Luku Vilsonu (Luke Wilson). Kada im se auto pokvari usred nedođije, Dejvid i Ejmi Foks su prinuđeni da potraže prenoćište u oronulom motelu pokraj puta. Jedini vid zabave u tom sablasnom motelu je televizor na kome se daju niskobudžetni filmovi strave. Nesrećni par ubrzo spoznaje da su svi oni snimljeni u toj istoj sobi, a da i njih u tom trenutku snima nekoliko kamera koje su skrivene na svim mogućim mestima. Dejvid i Ejmi moraju da pronađu način da pobegnu iz tog mesta pre nego što onaj koji ih gleda svrati da završi poslednji kadar.
Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.