U trendu

Potresno svedočenje Britni Spirs: Hoću da zatrudnim, otac mi ne dopušta

Pevačica Britni Spirs u sredu se prvi put u poslednje dve godine direktno obratila na sudu u procesu koju vodi protiv svog oca, za kojeg tvrdi da joj je oduzeo mogućnost da upravlja finansijama i poslovanjima

Naime, Britni je poslednjih 13 godina pod konzervatorskim nadzorom, što je sprečava u donošenju glavnih odluka u sopstvenom životu (i ličnom i finansijskom).

Pevačica je na početku rekla sudu da „nije tu kako bi bila nečija robinja“.

„Nisam srećna. Ne mogu da spavam. Jako sam ljuta, to nije normalno i u depresiji sam“, ljutito je rekla Britni sudiji.

Onda se osvrnula na starateljstvo prema kom njenom imovinom i životom od 2008. godine upravlja njen otac Džejmi Spirs.

„Želim da me čujete … Želim promene i želim promene nabolje. Zaslužujem promene“, kazala je pevačica.

Britni je jasno dala do znanja da želi da starateljstvo nad njom prestane.

„Samo želim svoj život natrag, prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopšte nema smisla … Gotova sam. Želim da tužim svoju porodicu, da budem potpuno iskrena“, dodala je i zatražila pravo da sama bira svog advokata.

„Glavni razlog zašto sam ovde je taj što želim da prekinem starateljstvo bez da me neko ocenjuje“, kazala je Spirsova.

Osvrnula se i na poruku koju je podelila sredinom aprila, nakon emitovanja dokumentarca Framing Britney, u kojoj je uveravala javnost da je dobro.

„Da, potpuno sam dobro. Izuzetno sam srećna. Imam predivan dom, prelepu decu. Trenutno se odmaram jer uživam“, napisala je pevačica tada.

Tokom saslušanja Britni je otkrila da je ta izjava potpuna laž.

„Rekla sam celom svetu da sam dobro, ali lagala sam“, izjavila je na sudu. „Nisam srećna, ne mogu da spavam, depresivna sam i plačem svaki dan“, ispričala je Britni.

Pevačica je rekla i da se želela da uda za svog dečka i dobije dete, ali joj to nije bilo dopušteno. Optužila je svog oca da je sprečio u nameri da ukloni spiralu kako bi mogla da zatrudni. Takođe je rekla da je bila prisiljena da uzima litijum, lek za bipolarne poremećaje, do te mere da se osećala pijano i da nije mogla da razgovara.

Suđenje se nastavlja, a brojne poznate ličnosti i obožavaoci na društvenim mrežama pružaju podršku pevačici koja je bila jedna od najvećih pop ikona 2000-ih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.