Sestra Megan Markl žestoko izvređala princa Harija: „On je slabić, Dajana bi ga se stidela“

Samanta Markl nastavila je medijski rat protiv svoje polusestre Megan, a ovog puta ciljala je direktno na princa Harija.

Starija polusestra Megan Mark, 53-godišnja Samanta ne prestaje da vodi rat protiv vojvotkinje, a čini se da ni ovog puta nije birala reči niti sredstva kako bi je uvredila.

Nakon što je kazala da je Hari trebalo da oženi svoju bivšu devojku Kresidu Bonas, zato što je ona „mnogo sličnija Dajani“, onda je ismevala Meganin britanski naglasak, a sada je prešla i na njenog muža.

Naime, Samanta je salvu uvreda uputila na račun princa Harija nazvavši ga slabićem i izjavivši da bi ga se njegova pokojna majka Dajana stidela, a sve to napisala je na Tviter profilu.

„Hari je slabić jer dopušta Megan da se ružno ponaša prema svima koji su joj bliski, posebno svojoj porodici. Dajana bi ga se stideia. Prestani da nosiš njen donji veš i ne dopuštaj joj da nosi pantalone u vezi“, poručila mu je Samanta.

Inače, iako Samanta i Megan godinama nisu u kontaktu, vojvotkinjina polusestra ne prestaje da iznosi njen prljav veš u javnost, kao i da joj upućuje kritike.

Osim Samante, Harijeva supruga je nedavno imala problem i sa ocem koji je za pozamašnu sumu novca tabloidima izneo određene tajne iz njenog života.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike