Zvezda „Igre prestola“ na snimanju otkrila oralni seks: „Pa to je zanimljivo!“

Kultna serija epske fantastike „Igra prestola“ iznedrila je veliki broj budućih glumačkih zvezda, pa tako i mladu Sofi Tarner.

Sofi je poznata široj publici po ulozi Sanse Stark u seriji, a u razgovoru za Sandej tajms otkrila je kako je sa 14 godina došla na prvo snimanje i šta je sve uz „Igru prestola“ otkrila da postoji.

„Kad sam prvi put snimala, bila sam totalna klinka. Po svemu. Imala sam dečju predstavu o svetu a onda mi se on otkrivao malo po malo. Interesantno, ništa na primer o seksu pre toga nisam ni znala. Zašto bi znala, pa imala sam samo 14 godina. Čitala bih scenario a onda bi sa kolegama diskutovala o scenama, naročito onim provokativnim. Prvi put sam u scenariju saznala da postoji oralni seks. Pomislila sam: ‘Uau, ljudi to rade jedni drugima? Pa to je zanimljivo'“, otkrila je Tarnerova.

Post-Emmys Pout-off 👍#tbt

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Ona je dodala i da je imala problema sa prijateljicama jer su se redovno zaljubljivale u Sofine kolege pa je morala da se, kako kaže „cima“ da ih upoznaje sa njima.

I had a blast! Thanks @variety (tats are fake)

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

 

 

Ljubitelji „Igre prestola“ Sofi Tarner verovatno najviše pamte po snažnoj i eksplicitnoj sceni silovanja u kojoj je učestvovao njen lik.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike