Autobiografija Fila Kolinsa izlazi 2016.

Bivši bubnjar i frontmen grupe Dženesis (Genesis), i pop ikona 1980-ih Fil Kolins (Phil Collins) rešio je da napiše autobiografiju koja će biti objavljena 2016. godine.

Umetnik sa hitovima kao što su “In the Air Tonight” i “Against All Odds” naveo je u danas objavljenom saopštenju da su ga nekoliko puta do sada pitali da napiše memoare ali da nikad nije osetio da je dobro vreme za to “do sada”.

Šezdesetčetvorogodišnji dobitnik sedam muzičkih nagrada Gremi, dva Zlatna globusa i Oskara za najbolju originalnu pesmu obećao je da će ispričati svoju životnu priču bez ulepšavanja.

Knjigu koja još nema naslov objaviće u oktobru 2016. izdavačka kuća Sentjuri (Century) u Britaniji i Kraun Arketajp (Crown Archetype) u SAD. Obe su vlasništvo izdavača Penguin Random House koji ima globalna autorska prava.

Kolins je od 1978. do 1994. godine imao više hitova na muzičkim listama u Velikoj Britaniji i SAD. Među njegovim najpoznatijim pesmama su i  “Groovy Kind of Love”, “One More Night” i “Another Day in Paradise”. Kolins je u karijeri prodao više od 150 miliona albuma.
 
Uređivačka direktorka Kraun Arketajpa Triša Božovski rekla je da će “potpuno iskreni” memoari otkriti “Fila Kolinsa koga mnogi ljudi ne poznaju”.

(Beta)

Ostavite komentar