U trendu

Bez pravila: Uskoro počinje rijaliti gde je dozvoljeno apsolutno SVE

Glumica, instruktor plivanja i „profesionalna plavuša sa Arktika“ samo su neki od kandidata za ruski rijaliti šou bez pravila koji počinje u aprilu.

Organizatori rijaliti šoua koji će se snimati u Sibiru kažu kako neće intervenisati čak ni u slučaju ubistva ni silovanja, a kandidati naoružani samo noževima devet meseci boriće se sa vukovima, medvedima, niskim temperaturama, ali i međusobno.

Temperature u blizini reke Ob variraju od 35 leti do -50 stepena zimi, a potencijalni kandidati kojih je sve više imaće samo jedan set zimske odeće. Boriće se za nagradu od 1,55 miliona evra.

https://www.youtube.com/watch?v=bBMV98Wu_rg

Uprkos poprilično brutalnim pravilima, zainteresovanih je za sada više od 300, najrazličitijih profila. Tokom devet meseci u divljini, snimaće ih 2000 fiksnih kamera, a emitovaće se na internetu 24 sata dnevno na više različitih jezika, uključujući i engleski, piše Daily Mail.

Oksana Šiganova (28), samoprozvana „profesionalna plavuša“ nada se da će odabrati baš nju, iako priznaje da će bez pomoći teško preživeti. Irina Agiševa (30) instruktor je plivanja iz Novgoroda u Rusiji, a prijavila se jer želi da učini nešto „divlje i nezaboravno po čemu će je ljudi pamtiti.“ „Živimo samo jednom i iz toga moramo da izvučemo najbolje“, kaže.

„Sve je dozvoljeno. Tuča, alkohol, ubistvo, silovanje, pušenje, sve“, stoji u najavi šoua iza kojeg stoji ruski tajkun Jevgenij Pjatkovski (35). „Ne, nećemo intervenisati. Prilično sam siguran da će biti tuče, ali i gorih stvari. Ali ne bojimo se negativnih reakcija“, rekao je, dodavši kako kamere neće pokrivati baš svaki kutak ostrva, ali i napomenuo da takkmičari nisu oslobođeni ruskih zakona, a da li će ih kandidati poštovati odnoso kako će se njihovo kršenje rešavati, ostaje da se vidi.

„Takmičari će slobodno lutati, udruživati se, a pravila oko restrikcije seksa nema“, govori i otkriva da u slučaju ostane li neka kandidatkinja trudna, oni ni sa tim neće imati veze. Preživi li beba, pokazaće je nakon projekta.

Kandidati nisu samo Rusi. Jonghjun Li (22) student je iz Južne Koreje koji trenutno živi u Americi. Privlači ga rešavanje problema jer misli da time postaje bolji.

Mats David Goldberg (36) iz Švedske takođe se prijavio jer je avanturista. „Želim da učestvujem da inspirišem ljude i pomognem im da se bore za svoje snove. Takođe želim da prođem ono što je moj deda prošao kada je uhvaćen u sibirskoj tajgi tokom Drugog svetskog rata. Ja sam avanturista, učitelj i novinar.“

Drugi, poput Mikhaila Utrobuna (29) iz Kabarovska, motivaciju ne skrivaju.“Ovo je moja šansa da konačno postanem milioner“, zaključuje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)