Biološka majka Anđelinine kćerke ima molbu za slavnu glumicu

Dvanaest godina nakon što je Anđelina Džoli usvojila devojčicu Zaharu, njena biološka majka Mentevab Davit Lebiso želi ponovo da se poveže sa kćerkom.

U intervjuu koji je dala za britanske medije, Lebiso je izrazila nadu da će razgovarati sa kćerkom koja je imala šest meseci kada je Anđelina usvojila u Etiopiji.

„Želim samo da zna da sam živa, da sam ovde i da želim da razgovaram sa njom. Ne želim svoju kćerku nazad, želim samo da budemo u kontaktu, da mogu da je pozovem i razgovaram sa njom. Anđelina joj je više majka nego što sam ja ikada bila. Bila je sa njom kada je bila beba, ali to ne znači da mi ne nedostaje. Nedostaje mi sve vreme. Mislim o njoj svaki dan, o njenom licu i glasu. Znam kada joj je rođendan, ali sam tužna jer ga ne možemo zajedno slaviti. Volela bih da zajedno slavimo rođendane i druge posebne dane“, kazala je Lebiso.

Istakla je da je Anđelina Zahari pružila život kakav ona nikad ne bi mogla i da je njena kćerka izrasla u lepu devojčicu. Takođe, zamolila je Anđelinu da joj pomogne da razgovara sa kćerkom.

„Svi ćemo u jednom trenutku umreti, a pre nego što umrem želim da ona zna za mene i za porodicu koju ima ovde u Etiopiji. Molim Anđelinu da mi omogući razgovor s njom, mislim da ne tražim puno“, kazala je Lebiso.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.