Bolji od Čak Norisa: Švarci, da li si ti to ispravio toranj u Pizi? (foto)

Slavni glumac, bivši guverner Kalifornije i aktivista, Arnold Švarceneger, nedavno je prešao na vegetarijansku ishranu zbog, kako je rekao, okoline: ‘Oko 28 posto svih stakleničkih plinova dolazi od industrije mesa i uzgoja stoke. Mislim da možemo napraviti nešto puno bolje…’

Možda se upravo zato na proputovanju Evropom u Alpima slikao sa kravom na livadi. Njegov selfi je dobio gomilu komentara u kojima se između ostalog fanovi šale da to više nije stari Arni, da bi stari Arni već nokautirao kravicu sa slike.

Fantastic time hiking through the beautiful Alps once again and experiencing all they have to offer! Plus, we got a few hours of exercise to work off the kaiserschmarrn and schnitzel!

A photo posted by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Još je više šala izazvala fotografija glumca iz italijanskog gradića Pize. Popularni Švarci je pozirao ispred poznatog krivog tornja sa Heder Miligan, sa kojom se viđa nakon što se rastao od supruge Marije Šriver.

Ko god da ih je fotografisao, nije uskladio kadar sa tlom pa toranj na slici deluje uspravno. To je bilo dovoljno da korisnici interneta počnu da postavljaju pitanja: ‘Arni, da li si ti to ispravio toranj u Pizi?’

It was heaven exploring the history and beauty of Pisa and Tuscany. We couldn't get enough!

A photo posted by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Ostavite komentar