Devojka ga varala 20 godina, priredio joj raskid koji NIKAD neće zaboraviti (video)

Koliko god da mu je bilo teško, slatka osveta mu je olakšala život bar malo

Njegova devojka Dalijana Melan je možda zaslužila i gore. Međutim, njen dugogodišnji dečko je odlučio da joj se za preljubu osveti tako što je organizovao žurku na kojoj je objavio da zna da ona i njegov najbolji drug imaju aferu.

Venecuelanac je kratko razmišljao kako da zauvek završi sa svojom devojkom, a da ona to nikada ne zaboravi. Naime, kao i svaki prevareni čovek hteo je da se osveti i zbog toga je napravio žurku.

Kada su rodbina i prijatelji pristizali očekivali su noć za pamćenje, ali u smislu dobrog provoda i lude zabave. Nikako nisu očekivali šokantno saopštenje od strane domaćina.

Domaćin je negde na polovini večeri zgrabio mikrofon od muzičara i svima objavio da njegova partnerka Danijela ima aferu sa njegovim drugom sa kojim se druži zadnjih 20 godina.

Zabavljali su se dve godine, a onda je ovaj Venecuelanac saznao da je dvostruko prevaren.

– Danas sam saznao nešto u šta sam oduvek sumnjao – rekao je čovak dok je Dalijana stajal rame uz rame sa njim ni ne sluteći šta sledi.

– Alberto (njegov drug), poznasjem te više od 20 godina. Ti si otac mog velikog brata i prijatelja. Ali udvaranje mojoj ženi je baš kukavički potez – nastavio je prevareni Dalijanin partner.

Zatim je podigao telefon svoje devojke da svima pokaže tekstualne poruke koje su razmenili.

Njegov prijatelj Alberto Sobalvaro je ekonomista i kongresmen koji je lojalan venecuelanskom predsedniku Nikolasu Maduru. Samim tim je situacija postala još ozbiljnija, jer je ovo prilično velika mrlja u njegovoj karijeri.

Prevareni čovek je optužio Sobalvara i da pokušava da kupi neke apartmane na koje je Dalijana bacila oko još davno, a sve to kako bi je impresionirao.

– U prepisci se Dalijana interesuje za stan od 40.000 dolara i muškarac kaže da zna gde će potražiti takav stan i da će ga dobiti – rešio je da otkrije baš sve prevareni muškarac.

Svi prisutni su bili u panici da će vrhunac ovog izlaganja biti fizički obračun. Međutim, čovek je zadržao smirenost, dok je njegova „voljena“ pokušavala da mu otme svoj telefon. Ipak, sprava je završila u bazenu i Dalijanu je samo jedna žena udaljila od dotadašnjeg dečka.

– Alberto, zaista želim da ti se zahvalim na iskrenom prijateljstvu od 20 godina i što si ove dve godine isto tako iskreno podelio Dalijanu sa mnom – još jednom se obratio bivšem prijatelju.

– Dragi ljudi, Dalijana i Alberto su u vezi – završio je govor razočarani muškarac.

1 komentar
  1. Anonimni

    ehej nije ga varala 20 godina nego se njih dvojica toliko poznaju

Napišite komentar