U trendu

Dvoglava zvezda

Kornjača sa dve glave ukradena je iz jednog skloništa za životinje!
Maskota skloništa za životinje u Njujorku – retka dvoglava kornjača – bila je prava zvezda novinskog članka samo nekoliko dana ranije. Ona je, nažalost, ukradena iz bazena u kome se nalazila, i to pre nego što je članak objavljen u lokalnim novinama.
Neobična kornjača ukradena je u nedelju uveče, nekoliko sati nakon što je novinar časopisa "Daily News" otišao, izjavio je Šon Kejsi, vlasnik centra za spasavanje i brigu o životinjama, koji i opskrbljuje susedne prodavnice kućnih ljubimaca u Bruklinu.
Šon Kejsi je izjavio da mu je ovu kornjaču poslao jedan čovek sa Floride koji nije imao uslova da se stara o njoj.
Deo novinskog članka odnosio se na takmičenje za izbor imena kornjače sa dve glave. Novinska kuća je kasnije ipak objavila priču o dvoglavoj kornjači na svom veb sajtu, ali sada se priča odnosila na njenu krađu.
Kornjača je bila na udaru medija poslednjih nekoliko nedelja i dobila je dosta medijske pažnje, ali je Šon Kejsi izjavio kako je jasno naglasio svim novinarima da kornjača nije za prodaju. Izgleda da ga nisu baš svi tako razumeli.
Šon Kejsi je takođe dodao da ova kornjača mora da se hrani na poseban način, i to rukom, jer će se u suprotnom njene dve glave boriti oko hrane.
"Mi samo hoćemo da nam vrate našu kornjaču," rekao je Šon Kejsi na konferenciji za štampu.
Zabrinuti građani su već donirali preko 1.000 dolara kao nagradu za vraćanje kornjače. A da li će ova dvoglava kornjača zaista biti vraćena, šta će se sve dešavati i kako će se priča dalje razvijati – ostaje nam samo da čekamo i vidimo.
Neki bi rekli – dvoglava kornjača, šta je sledeće?!

1 komentar
  1. Miloš Đorđević

    Kako mogu to da rade?!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike