najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Grupa Hu nastavlja oproštajnu turneju u februaru

Britanska  rok grupa Hu (The Who) nastaviće u februaru iduće godine svoju oproštajnu turneju koja je prekinuta u septembru zato što se pevač Rodžer Daltri razboleo, i završiće je krajem maja u Las Vegasu, saopštila je grupa. 

U saopštenju se navode reči Rodžera Daltrija (71) da se oporavlja i da se oseća mnogo bolje.

Grupa Hu je organizovala tu turneju da obeleži svoju pedesetu godišnjiu.

Bend pplanira izlazak na scenu 27. februara u Detroitu, u američkooj državi Mičigen, i zatim će ići dalje po SAD i Kanadi.

Poslednji koncert grupe čije su numere kao što je “My Generation” postale pravo obeležje njihove epohe predviđen je za 29. maj u kazinu “Sizers palas” (Caesars Palace) u Las Vegasu, u državi Nevada.

Turneja je prvobitno trebalo da se završi 13. decembra u Ouklendu u Kaliforniji. Ali posle Abu Dabija, Evrope i nekoliko američkih gradova, kraj turneje je odložen zbog toga što se Rodžer Daltri razboleo od virusnog meningitisa.

Daltri i legendarni gitarista grupe Pit Taunsend ranije su objavili da će ova turneja biti njihova poslednja tih razmera, ali nisu isključili da bi mogli da održe još poneki koncert.

Taunsend je autor numera kao što su “My Generation” i “I Can See for Miles”, i rok opere “Tomi”, u čijoj j filmskoj ekranizaciji, u režiji Kena Rasela, igrao upravo Daltri.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike