U trendu

I ukras i izdajica

Žene se često žale na suv i obešen vrat, koji je zapravo dokaz nemarnosti i zapuštenosti. Naime, za veliki broj žena nega kože prestaje s ivicom lica. Ako želite da imate pravi „labudov“ vrat, sledite ove savete.
Uveče temeljno očistite vrat, kao i kožu lica. Ne štedite sredstva za negu. Kada nanosite kremu za lice ili kremu za sunčanje, nanesite je i na vrat i na dekolte. Svaki put kada nanosite mleko za telo, nanesite ga i na vrat. Na taj način koža vrata nikada neće biti isušena. Kremu uvek utrljavajte od grudi ka licu.
Kad god ste izloženi jačem sunčevom zračenju, zaštitite kožu vrata koristeći najmanje faktor 15. Uvek imajte na umu da nema goreg izdajice od vrata ni lepšeg ukrasa od negovanog dekoltea. Klonite se kombinacije sunca i parfema. Sastojci parfema, posebno voćnih, mogu ostaviti trajne fleke na koži. Umesto kože, leti isprskajte odeću – pod uslovom da ste prethodno ustanovile da vam parfem neće isflekati haljinu.
Ako želite da izbegnete podbradak, sve što čitate držite u visini očiju. Dakle, zaboravite na čitanje u krevetu, osim ako ne ležite na leđima i ne držite knjigu iznad glave.
Vežbe su korisne. Dok sedite, polako zabacite vrat unazad, pa ga lagano spuštajte ka grudima. Ako sve drugo propadne, okrenite se ruskoj kragni ili kineskim krojevima. Imate li kratak ili širok vrat, koristite optičke varke, poput širokih otvora na majici ili dubokih „V“ izreza.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike