Koja gužva: Blogerka ponudila „besplatne seksualne usluge“ – došlo 3.000 ljudi

Jedna 19-godišnja blogerka izazvala je pravi haos u hotelu u kineskom gradu Sanja, na ostrvu Hajnan, pošto je na društvenim mrežama objavila oglas u kome je zainteresovanima ponudila „besplatne seksualne usluge“, prenosi B92.net.

„Ko dolazi da me ščepa? Ko hoće seks? Besplatno!“, napisala je gospođica Je, kako se devojka predstavila, u postu koji je, u međuvremenu, obrisan. Ona je navela i broj sobe 6316 u hotelu Hilton, u kome je odsela. Gotovo neverovatnih 3.000 ljudi je, nakon njene objave, došlo u hotel tražeći seksi blogerku.

U hotelu su medijima potvrdili da je gospođica Je odsela u sobi 6316, 26. februara oko tri sata po podne. Oni su je, međutim, naterali da napusti Hilton već oko 22 časa istog dana, budući da je ogroman broj ljudi, koji su videli post, napravio potpunu pometnju u hotelu, piše Dejli mejl.

Policija je saopštila da ju je uhapsila i privela, pod sumnjom da je oglašavala prostituciju. Gospođica Je je priznala da je namerno postavila oglas na svoju stranicu na kineskoj društvenoj mreži Weibo, koja je u međuvremenu ugašena.

Devojci je određena kazna od 15 dana pritvora i 500 juana (oko 65 evra).

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike