Nadao sam se sinu, sada ću živeti sa tri žene

Američki glumac Rajan Rejnolds (40) potvrdio je da je sa suprugom, glumicom Blejk Lajveli (29), ponovo dobio kćerku. Sada uz 23-mesečnu kćerku Džejms ima i 4 nedelje staru devojčicu čije ime još nisu otkrili. Pol je otkrio u intervjuu, a onda se uplašio da će se Blejk naljutiti jer su se dogovorili da to još neko vreme drže u tajnosti.

Okružen sam ženskim hormonima. Sad je snaga tri na jedan, budućnost mi je neizvesna – rekao je Rejnolds, koji se supruzi izvinio tako što joj je ispekao kolačiće i servirao joj čašu mleka.

Pre nego što se porodila, glumica je izjavila da već razmišlja i o trećem detetu. Blejk je objasnila kako su i ona i suprug Rajan potekli iz porodice u kojima je bilo više dece pa bi i oni voleli da nastave tradiciju.

2 komentara
  1. Dario

    Ne znam ko je ovaj tip, ali mi lice na moje komsije. Ustvari, salim se, jel vi imate novinare koji bi pisali o necem iteresantnom a ne o nekim americkim anonimusima.

  2. VideoStripovi

    Sećate li se starih stripova, Lunov Magnus Strip, Zlatna Serija, itd.? Evo upravo je na youtube-u pokrenut kanal koji izbacuje sve te stare stripove pa pogledajte. Trenutno se postavljaju Zagorovi romani i Alan Ford, a u planu su i svi ostali, poput Mister No-a, Bleka, Dylan Dog-a itd…. Planirana je baza sa više hiljada video stripova. youtube.com/channel/UC1gmKgLQkagf0Dudv4RhQuw pratite nas preko facebooka ili youtube-a facebook.com/videostripovi Uživajte u dogodovštinama vaših omiljenih likova! 🙂

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike