najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Najzgodniji frajer Holivuda proslavio 40. rođendan (foto)

Rajan Rejnolds jedan je od najzgodnijih holivudskih frajera.

Dobro zarađuje, ima odličan smisao za humor i skladni bračni život sa holivudskom miljenicom Blejk Lajveli, sa kojom je nedavno dobio drugo dete.

Rajan je nedavno proslavio 40. rođendan, a glumačku karijeru započeo je 1991. godine, u kanadskoj sapunici „Hillside“. Široku publiku osvojio je u hitu „Deadpool“, čiji se nastavak očekuje 2018. godine.

Uprkos poslovnim i privatnim obavezama, Rajan i dalje nalazi vremena za vežbanje pa je tako čest gost teretane. Pazi na ishranu, zbog čega ga ženski deo publike obožava u golišavim izdanjima.

Today, Guam. Tomorrow? Also Guam.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Zabavljao se sa pevačicom Alanis Moriset, i zaprosio je 2004. godine, nakon dve godine veze. 2006. godine, časopis People objavljuje kako je par prekinuo, ali te su glasine bile lažne. Par se ipak na kraju rastao 2007. godine, a odluku su navodno doneli zajedno. Alanis je kasnije priznala kako je ceo album „Flavors of Entanglement“ nastao kao rezultat njene tuge nakon prekida, a posebno mu je posvetila pesmu „Torch“.

Ubrzo nakon prekida veridbe, Rajan je počeo da se viđa sa koleginicom Skarlet Johanson, sa kojom se i venčao. Ipak, brak je potrajao samo 2 godine.

Početkom 2010. godine, Rajan je upoznao ljubav svog života, Blejk Lajveli, na setu filma „Green Lantern“. Venčali su se 2012. godine. Par zajedno ima dvoje dece, a važe za jedan od najomiljenijih i najlepših parova u Holivudu.

臭豆腐,死侍說到做到,就醬。#Deadpool

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike