Ovo je Iv, i momak je ostavio kad je – smršala!

Iv Parker je dvadesetosmogodišnjakinja koja je uspela da izgubi gotovo 70 kilograma, i, zahvaljujući svojim naporima da smrša i umeću da podstakne ljude na akciju, postala je motivacioni trener.
Na fotografiji je Iv sa svojih 158 kilograma, iz perioda kada je dečko pitao da se uda za njega, i danas, sa lepom fikgurom i dobrim, zdravim izgledom koji neguje i održava.
Međutim, njen verenik je mislio drugačije: Kada je uspela da izgubi veliki broj kilograma i sebe svela na dvocifrenu telesnu težinu, on je ostavio, jer, kako Iv tvrdi, voli gojazne žene.
„Kada sam ga upoznala i kada me zaprosio, bila sam zaista velika, i mislim da mu se to i dopadalo kod mene. Sebe sam mučila dvoumeći se između problema sa spavbanjem i pritiskom i ostalim zdravstvenim teškoćama koji su pratili ovu težinu i ljubavi“ objašnjava Iv.
Kada su je doktori obavestili da možda neće doživeti 40. rođendan ukoliko ne smrša, Iv je rešila da promeni svoj život, ali je, verovali ili ne, zbog toga izgubila i ljubav svog života.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike