najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Počelo snimanje filma Izgrednici

Filmska kuća „Biberche“ počela je snimanje filma „Izgrednici“, po scenariju Đorđa Milosavljevića i u režiji Dejana Zečevića, saopstio je distributer „Taramount“.

Film je priča o tri studenta koji radeći na svom eksperimentu, pokušavaju da dokažu da prostorna destrukcija i pravljenje nereda vremenom dovodi do socijalne destrukcije i izgreda. Mlada trojka ne uviđa da se haos koji izaziva za potrebe projekta polako uvlači i u njihove živote.

U ulogama studenata pojavljuju se: Radovan Vujović, Marta Bjelica i Mladen Sovilj, dok njihovog profesora tumači Svetozar Cvetković.

U ostalim ulogama naći će se Predrag Ejdus, Boris Isaković, Radovan Miljanić, Branka Šelić, Aleksandar Đurica, Miroljub Lešo, Milena Đorđević, Slobodan Tešić i Miodrag Dragićević.

Direktor fotografije je Miladin Čolaković, scenograf Zorana Petrov, kostimograf Lana Pavlović, maska i šminka Marija Kovačević Jovanović. 

Film su podržali Filmski centar Srbije, Pokrajinski sekratarijat za kulturu i javno informisanje. Snimaće se do početka januara 2016. godine na lokacijama u Beogradu i Novom Sadu.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike