Poznati glumac fanovima: Prestanite da vređate moju devojku

Zvezda serije “Sons of Anarchy” Čarli Hanam povukao se iz javnog života, nakon završetka pomenute serije, ali i nakon sapunice oko filma “Pedeset Nijansi Sive”. Naime, Čarli je prvo prihvatio ulogu Kristijana Greja, a zatim je od nje i odustao, prenose mediji.

Iako se šuškalo kako je to napravio zbog negativnih komentara, koje je izazvala vest o tome da je upravo on dobio tada najpoželjniju mušku ulogu, Čarli je ipak otkrio pravi razlog. “Napravio sam malu grešku, to bio zalogaj koji nisam mogao da progutam”, iskreno je priznao.

“Stavio sam i sebe i studio u vrlo tešku poziciju. Potpuno sam izgubio razum prošle godine. Događale su mi se teške privatne stvari. Planirao sam da prihvatim ulogu u filmu, ali sam doživeo nešto slično nervnom slomu i odbio sam ulogu. Hteo sam samo da kupim ranč, ali sam i od toga morao da odustanem.”

I taman kada su se stvari stišale, glumac se ponovno našao u centru medijske pažnje, ovoga puta ne zbog posla, već zbog privatne stvari, a radi se o njegovoj devojci Morgani MekNelis, sa kojom je već 11 godina.

Sudeći prema komentarima obožavateljka na društvenim mrežama, Morgana im nije omiljena ličnost, a na uvrede je odlučio da reaguje i sam Čarli, objavom na svojoj službenoj Fejsbuk stranici.

“Moju pažnju je privukla grupa nezrelih devojaka, koje objavljuju veliki broj zlih i oštrih komentara, usmerenih protiv moje dugogodišnje devojke, koje ovim putem molim da prestanu sa tim. Ona je inteligentna, lepa i dobra osoba, koja nema veze sa filmskom industrijom. Ako želite biti zle, budite to prema meni, a nju ostavite na miru. Ono što najviše zbunjuje jeste činjenica da se te osobe nazivaju mojim obožavateljkama”, započeo je.

“To je devojka koju volim, sa njom sam proveo poslednjih 11 godina i planiram i dalje da budem sa njom. Ona je bila moj odani partner i prijatelj i pre nego su došli uspeh i novac. Zar je napadate iz divljenja prema meni? To nema smisla. Možda tako želite da poboljšate kvalitet svog života, jer zna se kako takva mržnja dolazi iz duboko ukorenjenog ličnog nezadovoljstva. Razmislite o tome. Garantujem vam da, kada biste je upoznali, osećali biste se glupo za sve što pišete o njoj. Unapred hvala za poštovanje ovog zahteva”, stoji u poruci.

Ostavite komentar