najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Preminuo Frenk Sinatra Mladji

Sin legendarnog Frenka Sinatre, takodje pevač, Frenk Sinatra Mladji, preminuo je u 73. godini od srčanog udara tokom turneje u američkoj saveznoj državi Floridi, izjavila je njegova sestra Nensi, javile su svetske agencije.

„Porodica Sinatra oplakuje preranu smrt oca, brata i ujaka Frenka Sinatre Mladjeg, koji je preminuo od srčanog udara tokom turneje u gradu Dejtona, na Floridi“, napisala je Nensi Sinatra na Fejsbuku.

Kao i njegov slavni otac, Sinatra Mladji imao je takodje muzičku karijeru, koju je započeo kao tinejdžer.

Sinatra je trebalo da održi koncert u Dejtoni u okviru turneje „Sinatra peva Sinatru“, ali mu je pozlilo pred nastup.

Pevač je 1963. godine bio otet u Kaliforniji. Pušten je nekoliko dana kasnije nakon što je njegov otac platio otmičarima otkupninu od 240.000 dolara.

U SAD je prošle godine obeleženo 100 godina od rodjenja legendarnog glumca i pevača Frenka Sinatre (1915-1998). Sinatra je bio otelotvorenje američkog „šoumena“ ali i kontroverzna ličnost van scene.

Sin italijanskog emigranta počinje kao mladić da se bavi muzikom. Postepeno niže uspehe i privlači milione devojaka. Medjutim, procvat rokenrola zadaje ozbiljan uradac Sinatrinoj muzičkoj karijeri.

Sinatra tada kreće u filmske vode i dobija ulogu u filmu „Odavde do večnosti“, za koju dobija Oskara za najbolju sporednu ulogu 1953. godine.

Od tada se paralelno bavi glumom i pevanjem. Snimio je stotinak albuma i glumio u 58 filmskih ostvarenja.

Sinatra je bio u centru medijske pažnje zbog ljubavnih avantura, veza s mafijom i sklonosti prema alkolholu.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike