U trendu

Prestala je da kosu pere šamponom, promene su vidljive (foto)

Kejli Tomas pre više od godinu dana prestala je da pere kosu šamponom.

– Koristila sam skupe šampone za kosu, prala je svakih tri dana, a iako sam potrošila puno novca i vremena kosa bi mi uvek bila masna. Onda bih koristila šampon za suvo pranje, a na kraju sam kosu većinom vezala u rep nisam htela time da se zamaram. Nakon što sam saznala da u šamponu postoje sulfati shvatila sam da mi treba promena – ispričala je Kejli za modni magazin.

Probala je organske šampone, ali nisu pomogli. Naišla je na članak blogerke koja dve godine nije prala kosu šamponom, a kosa joj je izgledala izvrsno.

Istražila sam sve opcije i počela. Iako će vam kosa na početku izgledati jako prljavo ili masno, ona zapravo prolazi kroz period prilagođavanja. Glinom sam iščešljavala prljavštinu iz kose – ispričala je. Odlučila je da koristi prah mešavine trava, a najvažnije joj je da sredstvo za čišćenje u sebi ne sadrži hemikalije.

Otkako kosu ne pere šamponom, kosa izgleda bujnije, brže raste, a dobila je na volumenu i debljini. Jedini dan kada je odlučila da koristi stare proizvode bilo je za njeno venčanje.

– Mislim da mi je dozvoljen barem jedan dan za varanje – zaključuje Kejli.

Haaaave you seen my post about my favourite natural & organic lipsticks? 💄💋 Link still in bio 💚🍀

A post shared by Kayleigh Thomas (Conway) (@kayleighconners) on

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike